MANAFU*

Abonamente Evensys

Ideas: Ce as fi propus eu la Launch48

Ca mai toata lumea, pretind si eu ca am idei. Stiti voi de care! Idei la prima mana, care suna bine in cap, te entuziasmeaza si uneori te fac sa plutesti pana dai cu fundul de pamant.

La Launch48 poti veni cu astfel de idei. Vor exista acolo oameni care sa te tina cu picioarele pe pamant si care vor lucra cu tine la infaptuirea ideii dupa toate regulile de business.

Cum nu pot propune o idee sau mai multe, fiind implicat in organizare, am zis sa ma “desfasor” aici. Poate cineva va lua din ideile mele si le va gandi mai bine. Iata una dintre ele.

Ce ati zice de un motor de cautare de persoane? Un numar mare de recrutori folosesc astazi LinkedIn si Google pentru a afla informatii despre potentialii angajati. De ce nu ar exista o aplicatie pentru asta. Acum, nu sunt un om tehnic, nu stiu daca acest proiect poate fi facut in 48h, insa oircand poate fi generat un mash-up din ce tool-uri exista pe piata.

Nu ma uit la partea tehnica cat ma uit la utilitatea lui. Poate fi ceva foarte simplu sau complex. Depinde de creativitatea celui care pune proiectul pe hartie si de abilitatile echipei de developeri.

De asemenea, ar putea exista un motor de cautare de companii, pentru ca viitori angajati sa le verifice profilele inainte de a accepta un job.

Tags: ,

Comentează