MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: the Web Show

Fac multe lucruri dintr-un impuls de moment, fiindca imi vine o idee si/ sau pentru ca pur si simplu pot sa le fac. Asa a aparut si the Web Show.

Mi-am dat seama la un moment dat ca am la dispozitie o mult continut sau, mai bine zis, multe ocazii de a genera continut. Organizez atatea evenimente, invit oameni din diverse domenii si am acces la multe noutati, produse si servicii. Despre unele apuc sa scriu pe blog, insa am simtit ca niciodata nu pot acoperi relativ repede, intr-o formula interesanta si cat mai genuin toate aceste ocazii.

Asa am ajuns la ideea unui web show.

In mod normal, o emisiune se pregateste cu mult timp inainte, are un desfasurator si multe alte lucruri de care nu am habar. Noi am facut totul “on the go“, fara nimic stabilit inainte, doar cu cateva idei vagi, ceva oportunitati si niste oameni pe care i-am luat pe sus la modul “hai, ca vreau sa te filmez vorbind despre…“.

Ce a iesit vedeti mai sus.

Va rog sa treceti peste micile noastre scapari. Nimeni nu a avut timp sa se pregateasca, nu am revizuit materialul si de cele mai multe ori am tras “din prima”. Avem tot timpul sa ne imbunatatim prestatia, mai important este continutul.

Asadar, ne-ar prinde foarte bine un feedback cu adevarat constructiv fata de ceea ce putem face. Si evident, suntem deschisi la tot felul de colaborari si subiecte pentru urmatoarele editii.

La final de post, ii multumesc inca o data lui Mihai pentru ca a fost “impulsiv” cand i-am spus ce vreau sa fac si s-a oferit neconditionat sa ma sustina tehnic, lui Alex pentru muzica si tuturor celor care s-au lasat filmati in acest episod pilot.

Comentează