MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Ce fac la anul?

Calin Rotarus imi spunea aseara la Internet Party ca abia asteapta sa se termine anul si sa vina 2010. Si a comentat apoi cumva in ideea: “Nu stiam cum o sa fie 2009 si, uite, a trecut! Stim cat de nasol o sa fie 2010, ce ne facem?”.

Tot ieri la NetCamp, Marius Ghenea a vorbit despre antreprenoriat si a amintit ceva ce stim deja cu totii: in chineza semnul pentru criza se traduce deopotriva ca pericol si oportunitate.

Cei doi mi-au intarit ceea ce gandeam de cateva saptamani: sa imi fac planul pe 2010. Un plan serios si coerent asa acum nu am avut pana acum, in care sa aleg cateva directii clare de evolutie si sa ma tin strict de ele.

Pe de alta parte, eu sunt o fire destul de dinamica si (mi-)am dovedit ca nu pot sta locului, ca trebuie sa fac mereu ceva nou, sa caut noi oportunitati, noi idei, chiar daca nu urmeaza o directie cu bataie lunga.

Sunt acum deci in fata unui moment gen: ma pot tine de planuri sau nu?

O sa vad asta pe parcurs probabil. Pana atunci am inceput un fisier in Google Docs in care imi pun toate ideile, iar in vacanta voi sta si voi analiza ce merita sa fac si ce nu. Mi-am propus sa fiu nemilos si sa tai crunt din “nice to have”.

Si mi-am pus in minte si o mica nebunie. Despre ea, in curand.

Tags:

Comentează