MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Ce parere aveti despre blogul meu?

Cineva m-a intrebat recent de ce folosesc inca platforma Blogger / Blogspot. Raspunsul meu este: Nu mai conteaza acum, sunt pe drumul cel bun. Pe drumul spre WordPress. Zilele acestea lucrez la lansarea noului meu blog. Mi-a luat aproape 3 ani. Stiu, si eu zambesc cand citesc asta. I-am facut pana acum cred ca vreo 6 layout-uri si am avut cel putin 4 structuri si abordari “pe hartie”. In cele din urma, am decis sa merg cu o varianta. Prima Mai mult ››

Online: AdCaptcher a intrat in teste

Dragos Stanca a anuntat ieri pe blogul sau parteneriatul cu AdCaptcher: Cu baietii de la AdCaptcher, experimentam o noua forma de publicitate, cea in codurile Captcha (codul anti-spam de validare a comentariilor). Momentan, sistemul se poate vedea doar in BrokerulZilei.ro Cristi China testeaza si el zilele acestea sistemul AdCaptcher, alte implementari fiind deja prezente pe Strategist.ro si Gadgeteer.ro. Recent, echipa AdCaptcher a inceput trimiterea invitatiilor catre cei inscrisi pe site.

Gadgets: Unboxing Nexus One

Matilda a castigat un superphone Nexus One intr-un concurs organizat de TechCrunch. Telefonul a ajuns ieri la ea, iar astazi a realizat un clip gen unboxing pentru Gadgeteer.