MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Ce se afla in spatele tehnologiei

Daca ajungi in discutii intre antreprenori, vei auzi mult vorbindu-se despre networking, mentori si feedback. E vorba la urma urmei de a asimila cat mai mult know-how.

In ultimii ani, au fost cateva evenimente care prin natura lor au atras oameni de valoare care au oferit antreprenorilor locali si celor pasionati de tehnologie , in general, acel “schimb de experienta” de care uneori avem nevoie.

Sunt implicat acum in organizarea unui eveniment al carui invitat este Dov Moran, omul considerat a fi inventatorul stick-ului USB, un pionier in segmentul flash memory (a vandut compania M-Systems cu 1,6 miliarde $ celor de la SanDisk).

Ce se afla in spatele tehnologiei” este un eveniment dedicat antreprenoriatului si inovatiei, in care invitatii vor avea ocazia sa dialogheze cu Dov Moran. Evenimentul va avea loc marti la Capital Plaza si va fi transmis online prin Radio Lynx.

Este totodata momentul lansarii in Romania a terminalului Modu, primul telefon mobil modular din lume (mentionat si in Guinness Book), inventat de Dov Moran.

Invitatiile au pornit deja. Voi reveni cu detalii.

Comentează