MANAFU*

Abonamente Evensys

Peste 1 milion de euro pentru promotii prin SMS

La Digital Marketing Forum, vom avea, ca de obicei si o componenta de mobile marketing. Doi vorbitori cu experienta internationala si un specialist local vor oferi concentrat un ghid pentru campanii eficiente in acel medium despre care vom vorbi din ce in ce mai mult: telefonul mobil.

Primul Web-Club din 2010

Incepem intalnirile Web-Club din 2010 intr-o noua locatie: Bucharest Hubb. Iar prima intalnire va fi pe 25 februarie, de la orele 18:30. Vom avea doua teme pentru aceasta editie: Launch48 Follow-Up si Online Start-Up Outlook for 2010. Si ar mai fi ceva, dar las initiatorii sa dea vestea.

Un tweet de 5.000 euro

Uneori si din joaca se pot naste fapte bune. Adica fara un plan, dintr-o intamplare. Asa s-a intamplat si cu gluma lui Emilian Nedelcu, jurnalist la Money.ro. A anuntat pe Twitter ca vrea sa-si vanda tweet-ul cu numarul 1.000, cu un gand nobil: sa doneze suma obtinuta. Cititi povestea tweet-ului de 5.000 euro aici.

Social media in Romania (februarie 2010)

O data la cateva luni fac un update pe blog al cifrelor din social media pentru Romania. Am luat acum ultimele cifre disponibile (ianuarie / februarie). Evident, ca de fiecare data, orice completare e binevenita. Gasiti aici cifrele postate in noiembrie. Sursele folosite sunt: SATI, Refresh.ro si SuccesDublu.