MANAFU*

Abonamente Evensys

Cine mai implineste 10 ani in online?

Exista deja de ceva vreme si la noi obiceiul intre companii de a sarbatori un anumit numar de ani. De cele mai multe ori, e vorba de 10 sau 15 ani, varste magice, cum imi spunea cineva. Oricum, fiecare aniversare majora este pentru multi un prilej de reuniune sau petrecere.

Imobiliare.ro a implinit de curand 10 ani, motiv clar pentru o petrecere. Dar si pentru un concurs inedit care sa marcheze prezenta lor indelungata pe piata.

Am zambit cand am vazut ca tema concursului vine din jocurile copilariei si mai ales cand am aflat ca juriul e format din 10 copii de 10 ani.

Iata ce se intampla de fapt…

In primul rand, exista o aplicatie online Imobiliare.ro/Zece, unde se intampla toata actiunea. Apoi, ragaz de 10 zile, vizitatorii acestei pagini pot sa “deseneze pe degete”, just for fun sau pentru a castiga o proprietate pe Luna. O parcela, de fapt.

Desenele dintr-o zi sunt analizate de juriu si premiate in ziua urmatoare. Practic, este vorba de zece competitii mai mici pentru ca desenele jurizate sunt doar cele din ziua precedenta.

In cele din urma, pe 12 februarie, juriul va alege dintre cele 10 desene finaliste desenul care impresioneaza cel mai mult. Autorul va primi si un telescop performant cu care sa isi supravegheze terenul de pe Luna.

Acum, imi dau seama ca si eu implinesc anul acesta 10 ani de cand sunt implicat in proiecte online.

3 comentarii

  1. O idee care chiar imi place! E drept ca trebuie sa ai multa rabdare ca sa poti desena asa cum trebuie, dar premiul e ademenitor si foarte inspirat ales… iar juriul e de nota 10!

    Iar pentru tine, LA CAT MAI MULTI ANI (de) ONLINE! Oare or fi multi care se pot mandri cu 10 ani de online in Romania?!

  2. Ionut Oprea says:

    Felicitari pentru noul blog. Si la mine sunt deja 12, daca luam in calcul ca si evenimentul.ro si opinia studenteasca aveau editii online:)

    Dupa cum ziceam si in articolul meu, facem un club separat?:)

  3. Marius Deak says:

    mai stiu si eu cativa cu 10+:

    GreenPixel – impliniti in August
    Grapefruit – impliniti in Noiembrie
    Romnet – impliniti tot in 2009
    eJobs – 2009

    si vine tare din urma Neogen (2010)

Comentează