MANAFU*

Abonamente Evensys

Telefonul modu a intrat in oferta Vodafone

Anuntat pe piata romaneasca in urma cu trei saptamani, modu, primul telefon modular din lume, a intrat de astazi in oferta Vodafone, fiind disponibil la preturi incepand de la 59 Euro (TVA inclus), pentru abonamentul Vodafone Complet 1500, incheiat pe 2 ani.

Telefonul modu aduce in piata telecom un concept diferit, cu o abordare inovatoare. Terminalul are, in versiunea standard, pe langa functionalitatile unui telefon mobil si pe cele ale unui music player, ajutat de memoria interna standard de 2GB. In functie de „jacheta” care imbraca telefonul, dispozitivul capata diferite caracteristici, conceptul modular punand in centru nevoile de moment ale utilizatorului.

Am inregistrat acum cateva zile un prim clip dintr-o serie video noua: Gadgeteer Lab.

Pretul fara conectare al noului model modu este 129 Euro (TVA inclus).

5 comentarii

  1. Vlad says:

    Cristi,
    Felicitari pentru desele campanii in care esti solicitat si pentru prezenta si vizibilitatea in mediul online. Acest lucru sunt convins insa ca stii ca obliga la performanta continua. Imi permit de aceea sa iti transmit un sfat: priveste cat mai mult in camera in astfel de clipuri, e important si modul de transmitere a informatiilor nu doar transmiterea lor. Sunt convins ca stii si asta, asa ca iti urez succes pe mai departe.

  2. Marian says:

    Pare interesanta jucaria, desi specificatiile tehnice cam lasa de dorit. 🙂

  3. […] via manafu.ro. Promoveaza: Share | Trimite pe Twitter Citeste pe aceeasi tema:Lansarea Modu, follow-up si […]

  4. Iosif says:

    Interesant si apara misto ! sa nu mai scrii despre noutati in domeniul telefoanelor ca nevasta-mea zice ca trebuie sa ma jur la popa ca si alcolisti ca nu mai vreau telefoane …:))))
    salutari cu respect !

  5. Aurica says:

    sunt curios cand o sa il vad la cineva prin oras. pana acum romanii au preferat telefoane mai mari, cu cat mai multe functii, chiar daca nu le foloseau.

Comentează