MANAFU*

Abonamente Evensys

Care este drumul tau

In fiecare an, pe 4 ianuarie, imi declar pe blog “rezolutiile”, planurile personale. Data nu are o importanta anume, atunci s-a intamplat sa cada postul din 2005. Astazi ma alatur campaniei “Drumul Tau“, initiata de Ursus, si vreau sa imi invit cititorii sa isi anunte planurile, ambitiile, dorintele aici pe blog.

Pana acum, cel mai important drum din viata mea a inceput in momentul in care am decis sa plec pe cont propriu. Putini stiu ca am plecat din presa pentru a ma alatura unui grup de publishing online care urma sa se lanseze in forta. Nu a fost chemistry intre noi, asa ca ajunsesem sa imi incep drumul cu un impas. Sa raman in acest nou grup sau sa fac altceva. Am ales sa ma alatur Evensys si de atunci tot alerg pe autostrada evenimentelor. Las modestia la o parte si va spun ca nu stiu un alt organizator de conferinte din Romania care sa fi facut mai multe evenimente ca noi in ultimii trei ani. Pentru mine, palmaresul Evensys este o buna dovada ca mi-am ales bine drumul.

In vara lui 2008, am mai deschis un drum. Atunci Dorin m-a convins ca o agentie de comunicare online bine pozitionata va avea succes. Asa a aparut Prodigy. Si atunci am trecut printr-un impas. Criza a afectat puternic domeniul comunicarii, iar nisa pe care ne lansasem nu crestea asa cum ne-am dorit noi. Am continuat insa cu pasi mici, care s-au marit apoi, iar acum ma bucur ca am ramas in joc.

Ei bine, acesta a fost drumul meu. Acum va invit sa imi spuneti care este sau va fi drumul vostru. Si voi acorda celor mai oneste si ambitioase experiente produse Ursus (bere, tricouri). De fapt, ma gandesc sa va invit la o bere. Lasati asadar in comentarii povestile voastre. Exista o singura cerinta: trebuie sa aveti peste 18 ani (pentru ca ofer bere si e de la sine inteles).

Mai mult, va invit sa vizitati si www.drumultau.ro, realizat de Ursus in colaborare cu HotNews, unde va puteti impartasi de asemenea experientele, acestea urmand a fi proiectate pe un mare ecran de panza amplasat pe Unirea Shopping Center. Toate mesajele voastre vor ajunge pe ecran! Va astept si pe Facebook.

UPDATE: Multumesc pentru raspunsurile oferite. Am anuntat “castigatorii” premiilor Ursus.

8 comentarii

  1. Ioan Nicut says:

    Salut Cristian,

    Multumesc pentru oportunitate.

    Cel mai important drum al meu a fost sa renunt la comoditatea de a fi angajat in corporatie – tot in 2008 ca sa fac ce-mi spune inima ca e bine.

    Sa ajut oamenii sa mearga pe drumul lor! Si nu maine, si nu altatata ci acum.

  2. dragos bunea says:

    Si eu tot in 2008 am ales un alt drum, acela de a pleca dintr-o firma si a imi crea propria firma, din pacate entuziasmul mi-a disparut in cateva luni( a venit criza), lucrurile nu au mai mers deloc iar cu toate astea nu am renuntat(asa cum se asteptau altii). Am continuat si cu toate ca am mers in pierdere, am decis sa merg mai departe si sa sper ca viitorul imi va oferi si alte oportunitati, iar acum am decis sa continui in mediul online si sa-mi investesc toata energia si putini bani pe care ii mai am sa incerc si altceva. Am pornit la drum din nou si ma simt minunat atunci cand stiu ca totul va depinde de mine. De cand ma stiu am incercat sa fac altceva decat ceea ce ar putea face oricine si intotdeauna am incercat sa evoluez pentru ca numai asa ma simt mai bine.

  3. AlexB says:

    Am doar 20 de ani asa ca pot spune ca drumul meu este abia la inceput.Planul initial se indrepta spre teologie insa,ajuns acolo am realizat ca nu aveam “chemarea”.Asa ca,m-am reprofilat spre cifre,spre finante mai exact.Anul 2009 trebuia sa fie anul ruperii de provincie si indreptare spre marele oras,adica spre facultate.Insa,NU!Voiam altceva.Voiam o universitate straina,una la care sa ma simt cu adevarat stapan pe viata mea.Si,am intrat.Undeva la vreo 2800 km de casa,cam pe unde agati harta in cui.Vreau,si voi face tot posibilul ca,peste ani sa pot spune ca sunt membru al conducerii unei multinationale (sau chiar al propriei firme,cine stie).Pare un drum lung si asa si este dar nu poti ajunge departe fara aspiratii inalte.Un drum lung,incepe cu un pas spre necunoscut.
    Deci pot spune ca anul 2010 va fi anul incepand cu care,nimic nu va mai fi la fel.

    PS:Hristos a inviat!

  4. Augustin says:

    În clasa a noua am cheltuit toţi banii dintr-o bursă pe cărţi şi atunci am ştiut că vreau să fiu scriitor. În clasa a zecea am renunţat la un pachet de ţigări, am cumpărat Academia Caţavencu şi atunci am ştiut că voi fi ziarist. Mi-am zis că e mai sigur să fii angajat decât scriitor muritor de foame şi până la urmă părea un compromis acceptabil, aş fi câştigat ceva bani din scris. Mişto, nu? Nu. A urmat facultatea şi primele contacte cu redacţiile de ziare. Horror. După ce am umblat o lună pe la toate conferinţele unde am notat toate inepţiile dictate de deputaţi, senatori, primari, etc. am renunţat. Mi-am zis: ”Ştiu că am făcut o facultate de jurnalism, ştiu că m-am gândit că ăsta e cel mai potrivit job pentru mine, dar trebuie să mă opresc”. Şi m-am oprit. După ce am citit ce am scris până acum mi-am dat seama de greşeala imensă pe care am făcut-o: din liceu până în anul III de facultate nu mi-am propus decât să lucrez. Patetic. Dar mai am doar trei luni până termin facultatea. Şi după ce o să-mi termin licenţa tâmpită, o să-mi aprind o ţigară. Iar din toamnă voi merge la master în Polonia, dar nu mă interesează chiar aşa mult ce voi studia. Ştiu că pentru a excela într-un domeniu nu trebuie să urmezi cărările bătătorite de alţii. Şi voi aplica propria mea reţetă: voi cunoaşte oameni noi, voi merge în cele mai frumoase locuri alături de ei, voi râde mult şi voi încerca să fiu cât mai creativ.

  5. vapupajan says:

    Cand am sa ma trezesc (din betie), pre multi am sa popesc sieu! Asa grait-a Vapupajan, roman verde, burtos si cu un timid inceput de chelie. Mare bautor de bere si repede incingator la petreceri cu prietenii. Viitoriul senin fi-va, fireste, asta in functie de numarul de beri baute. Caci daca stam si ne uitam primpregiur, mare speranta n-avem.

    Orisicat, berea e bere, si daca e Ursus, apai e balsam pentru suflet. Un suflet acolo care nu are alte planuri decat cu prietenii sai sa haladuiasca in voie si de acum incolo. Acestea fiind zise, imi mai desfac o bere.

  6. mara says:

    ce imi doresc eu pentru viitor? un viitor pe care mi-l voi petrece, desigur, tot in Romania. Ei bine da, stiu. Voi incerca sa fentez statul roman. Pana acum am trecut prin perioada nationalista, prin dorul de duca, prin resemnare. Si asa am ajuns la aceasta solutie. Sa il fentez pe el, pe dragutul, imuabilul si irefutabilul stat roman. Promit ca daca gasesc ceva legal si facator de trai fara inregimentare pe la firme, va anunt:)

  7. marius says:

    Planurile mele toate se vor implini vreodata. Nu sunt mari, departe de mine asta. Tot ce imi dresc de la viata este sa imi pastrez prietenii care imi insenineaza fiecare zi, sa imbatranesc impreuna cu prietena mea, sa am suficienti bani incat sa nu ma gandesc la ce voi manc maine. Si, cam atat. Aaa. Sa nu uit. Si sa mai desfac cate-o bere cand si cand. De preferinta Ursus.

  8. miki says:

    am 23 de ani…doar:D deocamdata am o cariera,urmeaza o nunta,am o casa…copii vor urma la anul.Deci am spus copii asta inseamna 2-3?pai sa fie acolo ca este casa mare!Trebuie sa o darame cineva nu?Da si cum spuneam,am o cariera dar vreau sa o schimb.Lucrez in tha army:D…este frumos…este greu…este aiurea cateodata…alteori este ceea ce mi-am dorit.Acim insa vreau sa intru in politie…pt ca iubesc motoarele,conduc unul dar vreau sa conduc un BMW de Polite…hmmm…frumos.Deocamdata astept sa plec intr-o misiune:D de 6 luni cred ca stiti pe unde anume…la nisipuri si praf galben.Dupa aceea o sa ne schimbam si serviciile.Vb la plural pt ca si viitorul meu sot este in aceeasi situatie.Amandoi avem exact acelasi drum…pe toate planurile.Cam asta este drumul meu de acum…ce o sa mai fie….o sa vedem.Va poop

Comentează