MANAFU*

Abonamente Evensys

Intalnirea dezvoltatorilor de aplicatii mobile

Am mai multe idei prin care sper sa ajut la promovarea mediului mobil. Sunt de parere ca exista un potential major pentru platformele mobile in mai multe directii (marketing, content, apps) si ca in curand, dupa febra online-ului, vom lua virusul mobile-ului. O astfel de idee este MobileApps Development Meetup.

Proiectele speciale, un colac de salvare pentru print?

Va spuneam dupa Optimism2010 ca, in noua aparitie “Decat o Revista”, brand-ul Gusto a ales sa fie prezent cu un pictorial in loc sa isi plaseze clasic o pagina de reclama. Vedeti mai jos “povestea Gusto”. Ma gandeam la aceasta idee si ma intrebam daca astfel de “proiecte speciale” ar ajuta in general orice publicatie sa isi revina pe criza asta.

Proiectele selectate pentru competitia de idei online

In cadrul evenimentului Start-up School BCR, ce va avea loc miercuri, organizam o competitie de idei de proiecte online. Am primit aproape 40 de idei, ceea ce m-a bucurat foarte mult. A trebuit insa sa selectam 10 propuneri pentru competitia de la finalul evenimentului. Lista lor este aici. Atat cele 10 prezentari, cat si celelalte momente ale zilei vor fi transmise live online pe site-ul evenimentului.