MANAFU*

Abonamente Evensys

Restart pe Internet

Uneori e bine sa te arunci inainte fara sa te gandesti prea mult la ce urmeaza. E o dovada de curaj si inconstienta in acelasi timp. Nu vreau sa fac pe filosoful, ci doar sa va arat o mostra de curaj si inconstienta de care au dat sase oameni din online in urma cu cateva saptamani. Contextul si povestea din 23 aprilie in revista Biz.

Eficienta reclamelor pe Facebook

Nielsen a realizat un interesant raport despre felul in care utilizatorii Facebook reactioneaza fata de reclamele servite in conturile personale. Pe scurt, o mentiune primita de un brand din partea unui utilizator este mai pretioasa decat un ad platit. Gasiti raportul aici.

Inca o premiera la Gadgeteer

De fapt, astazi la o noua intalnire Gadgeteer, am avut parte de doua noutati: HTC Desire si HTC Legend, terminale care au intrat in portofoliul Vodafone. A fost inca o ocazie in care the gadgeteers au avut ocazia sa testeze in premiera cateva gadget-uri chiar din prima zi a lansarii. Mai avem un pic si sarbatorim un an de cand am lansat programul Gadgeteer. Pregatim la randul nostru cateva noutati.