MANAFU*

Abonamente Evensys

Intalnirea dezvoltatorilor de aplicatii mobile

Am mai multe idei prin care sper sa ajut la promovarea mediului mobil. Sunt de parere ca exista un potential major pentru platformele mobile in mai multe directii (marketing, content, apps) si ca in curand, dupa febra online-ului, vom lua virusul mobile-ului. O astfel de idee este MobileApps Development Meetup.

De ceva vreme, am cautat sa aduc in acelasi loc oameni din diverse comunitati. Asta incerc sa fac si acum cu MobileApps Development Meetup. Sa aduc intr-un eveniment mai multi (cat mai multi) dezvoltatori de aplicatii pentru platformele mobile si persoane interesate sa intre pe acest nou teritoriu.

Am creat pentru asta un eveniment de jumatate de zi, cu prezentari, studii de caz, bune practici si networking pentru toti cei pasionati sau curiosi. Va invit sa urmariti pagina evenimentului si grupurile pe LinkedIn si Facebook.

Aceasta intalnire, unde sper sa reunesc 50 de persoane, este oferita gratuit cu sprijinul Nokia, in cadrul evenimentului Mobile Marketing Conference, ce are loc pe 13 mai, la Hotel Howard Johnson. Voi reveni curand cu alte detalii!

Ii astept asadar pe cei interesati sa solicite o invitatie aici.

Comentează