MANAFU*

Abonamente Evensys

O noua serie de evenimente Evensys

Am intrat in sezonul de primavara-vara al evenimentelor noastre, moment in care ne pregatim de o serie noua de conferinte si intalniri. Planurile noastre se concentreaza pe continuitatea conferintelor deja traditionale sau lansate deja, insa avem si alte idei noi pentru care cautam resurse in aceasta perioada!

Iata la ce lucram in prezent:

  • Optimism2010 – 9 aprilie, Hotel Howard Johnson: Eveniment ajuns la a treia editie, prin care ne propunem sa inspiram optimism celor din jur. Ultimele invitatii pot fi solicitate pana miercuri (7 aprilie).
  • Start-Up School BCR – 21 aprilie, Hotel Howard Johnson: Lansat ca un seminar in cadrul NetCamp 2009, Start-Up School BCR devine acum un proiect dedicat tinerilor pana in 26 de ani interesati de pornirea unui business online.
  • Mobile Marketing Conference – 13 mai, Hotel Radisson: Primul eveniment dedicat marketingului pe telefonul mobil va veni cu studii de caz si idei aplicabile pe piata locala intr-un mediu ce cunoaste o crestere incredibila.
  • Marketing360 – iunie: Cel mai mare eveniment de marketing de pe piata locala (si prima conferinta organizata de Evensys in 2006) isi propuna sa aduca un format inedit si cei mai buni practicieni de pe piata.

Acestea sunt evenimentele in care sunt implicat eu direct. Pentru o lista completa, site-ul Evensys ofera periodic informatii actualizate.

3 comentarii

  1. Alexa says:

    Buna,
    Sunt interesata sa particip la Start-Up School BCR – 21 aprilie, unde m-as putea inscrie?
    Multumesc,
    Alexandra

  2. Scorpiono says:

    Imi place ca pe http://www.netcamp.ro/2009/startupschool.php nu vad cand incepe (ora) sau cum ma inscriu sau cat ma costa. Dar e tare ideea..cred

  3. @alexa

    O sa anuntam in curand.

    @scorpiono

    Acela e link-ul de la prima editie, de la NetCamp. Acum vom avea un site nou.

Comentează