MANAFU*

Abonamente Evensys

La Web-Club vorbim despre e-commerce

Foto via Fosforix

Numarul evenimentelor despre online (de orice fel) a crescut foarte mult in ultimul an, ceea ce arata ca exista atat interes, cat si initiativa. Si portofoliul Evensys este destul de generos in domeniu. Am inceput sa lucram deja la marile noastre evenimente din toamna: Webstock si NetCamp. Si acum cautam resurse pentru Facebook Conference.

Pana atunci, pregatim pentru 2 iunie o noua editie Web-Club, dedicata special celor care activeaza in e-commerce. Invitatii intalnirii sunt Marius Ghenea (Fit Distribution), Oana Solca (Romtelecom), Andrei Radu (GPeC), Radu Apostolescu (eMag) si Daniel Nicolescu (Gecad ePayment). Jucatorii din e-commerce pot solicita o invitatie aici.

Web-Club a implinit in mai 2 ani de la prima editie si cred ca a avut o contributie insemnata pe piata de Internet locala. Ne gandim acum la un nou concept pentru club, pe care il vom activa din toamna.

1 comentariu

  1. Claudiu says:

    Nu am înțeles niciodată de ce simpla înscriere în cluburile astea este condiționată de plata unei taxe….înțeleg că e un club, dar chiar atât de exclusivist să fie în epoca dezvoltării online în .ro?
    Yes, avem multe de învățat, dar dacă sunteți atât de deschiși, trendurile nu le conturați doar pe bloguri.

Comentează