MANAFU*

Abonamente Evensys

O aplicatie iti poate aduce un iPad

Marketingul afiliat prinde din ce in ce mai mult teren si la noi, iar eu sunt din ce in ce mai incantat dupa ce am citit o serie de posturi pe cateva bloguri internationale si am auzit de cateva implementari de succes. 2Parale, primul jucator online de la noi, isi propune sa promoveze si mai mult domeniul printr-un concurs de aplicatii.

2Parale si 2Performant dau startul primului Hackathon din Romania dedicat crearii de aplicatii de marketing bazat pe performanta.

Aplicatiile pot aduce autorilor lor venituri direct proportionale cu performantele generate de acestea in toate retelele din lume care vor folosi 2Performant. In plus, cele mai cool trei aplicatii vor fi premiate cu un iPad de 32Gb, un media player Asus HDP-R1, respectiv un hard disk portabil Western Digital de 320Gb.

Hackathon-ul se desfasoara in perioada 11-22 mai 2010 si are ca obiectiv generarea de aplicatii care sa creasca performanta campaniilor de publicitate. Pentru detalii, puteti accesa pagina dedicata si va puteti inscrie pe listele de discutii.

Pentru a aplica, developerii nu trebuie decat sa acceseze lista de sugestii de aplicatii, sa descarce exemplul si sa se apuce de treaba. Radu Spineanu, fondatorul 2Parale si 2Performant, va fi disponibil permanent pe toata durata Hackathon-ului pentru intrebari si informatii.

Tot el, impreuna cu echipa 2Parale, ii astepta pe finalisti la Bucharest Hub, pe 22 mai, pentru ultimele retusuri. Seara, aplicatiile vor fi prezentate, jurizate si, cele mai cool, premiate.

1 comentariu

  1. Radu Spineanu says:

    Thanks for the mention!:)

Comentează