MANAFU*

Abonamente Evensys

Depaseste Facebook in Romania Hi5?

In statisticile despre social media, pe care lunar le ofer pe blog, includ si numarul de conturi deschise de romani pe Facebook. In cazul altor retele sociale (Hi5, Neogen, TPU) vin cu date legate de audienta, preluate din SATI. Am asadar “mere” si “pere”.

Si cum o jurnalista m-a intrebat acum o saptamana de ce nu este Facebook in SATI si chiar sunt curios sa aflu cate ceva despre audienta celei mai mari retele sociale din lume, am intrat pe Google Ad Planner, unde am comparat informatiile despre Hi5 (cea mai cunoscuta retea sociala de la noi) si Facebook. Asa am ajuns la intrebarea din titlu si la tabelul de mai jos (valabil pentru aprilie 2010).

Conform Google Ad Planner, Twitter.com s-a bucurat in aprilie de 670.000 de vizitatori unici din Romania.

10 comentarii

  1. iOAN says:

    Probabil ca se va transforma cat de curand in “urmatorul hi5”, o sa avem fenomenul facebook :).

  2. Radu says:

    Si eu vad aceeasi transformare venind… Probabil vom asista la o migrare de pe hi5 pe facebook…

  3. Cu siguranta va depasi..

  4. Dintr-un anumit punct de vedere, nu va fi un castig pentru Facebook acest lucru. Oricum, vad hi5 stau foarte bine la page views, sunt mai cu “poze multe” probabil.

  5. E impins puternic Facebook asta si de operatorii de telefonie mobila. Probabil nu “dadea” sa promoveze Hi5 in reclamele lor la fel cum nu ar face o reclama cu un individ care asculta manele tare mergand cu telefonul in mana pe strada.

    Nu ca Facebook ar fi departe de Hi5, de vreme ce o parte din utilizatorii Hi5 vin oricum si pe Facebook.

  6. Nu e totul sa performezi la page views ..

  7. Costin says:

    e destul de irelevant…. sunt date aproximate…

  8. monis says:

    Pai deja a inceput aceasta migrare. Am inceput sa vad din ce in ce mai multe conturi de pitzi sau smecherasi de dorobanti. Asa ca, din pacate, se duce si facebook..incet, dar sigur.

  9. Alv says:

    Sincer, Hi5 Nu mi s-a parut niciodata “User Friendly”, fiecare profil e diferit si unele au chair prea multe animatii flash, si alte chiestii care chair pot sa-ti blocheze un calculator care merge mai rau…
    Si sincer, e facut pentru omul care vrea sa arata totul la toata lumea si sa aiva toata lumea la friends, Cel putin, eu am un Hi5 semi-mort carte are niste chestii care nu-mi pasa si la Facebook am prieteni si familie si atat

Comentează