MANAFU*

Abonamente Evensys

Totul va fi pe gustul meu?

Foto via Darren Hester

Cu postul despre “cum viata noastra se va simplifica in viitor” in minte, mi-am adus aminte de o idee mai veche: personalizarea la discretia noastra. Se intampla in weekend si incercam atunci sa gasesc cateva exemple. Aveam cateva, dar mai vroiam. Nu am apucat sa caut, caci luni dimineata Mashable publica articolul: “7 Ways to Customize Your Real Life Online“. Erau chiar exemplele de care aveam nevoie.

Putem acum sa personalizam tot felul de aplicatii pe Internet, ba chiar, in industria auto, configurarea online a masinilor este o practica deja foarte raspandita inainte de cumparare. Ne putem inscriptiona o gramada de obiecte si aranja lucrurile in casa cu diverse aplicatii (gen IKEA Space Maker) sau alege configuratia calculatorului.

Sunt insa adesea dezamagit de ofertele disponibile si imi spun: “Daca as putea sa il fac eu…”. Imi doresc deci mai mult. Oare vom ajunge si acolo? La personalizarea fizica a obiectelor, la crearea unor produse unicat dupa asemanarea noastra si propriile dorinte?

Comentează