MANAFU*

Abonamente Evensys

Facebook creste traficul blogurilor

TypePad a observat o crestere a traficului cu pana la 50% in cazul utilizatorilor platformei sale de blogging care au instalat butonul “Like” de la Facebook in post-uri sau ca widget in sidebar. Fara sa fac o analiza, pot spune ca Facebook imi genereaza un numar de vizite din ce in ce mai important pe blog, insa pe langa integrarea butonului “Like” in posturi, anunt o parte din articole si in status-ul de pe Facebook.

A analizat cineva cat de mult conteaza Facebook pentru traficul blogului sau? (via)

FOTO: STRIATIC

6 comentarii

  1. dn says:

    Facebook e o retea de socializare ce a reusit foarte bine sa prinda acesta “piata”. Chiar ma intrebam de ce alte retele nu au dezvoltat asa ceva…

    Si pe langa clasicul “LIKE” la FB mai sunt prezentarile si grupurile personale ce iti ofera o fidelizare corecta a cititorilor! Cel putin la mine, un blog mic, un blog personal cu tendinte sociale, si-a vazut efectul foarte bine.

  2. Costin says:

    Tocmai ce am scos butonul de Like, ma gandesc la o reorganizare a contentului in pagina de articol.

    Vroiam doar sa confirm ca un procent considerabil din traficul blogului vine din retelele sociale, Twitter si Facebook fiind cei mai importanti refereri pentru refresh.ro.

    Iar Facebook este, cred, cel mai tare dpdv al indicatorilor time spent on site si bounce rate. Bate -de departe- Twitter.

  3. Carmen says:

    A ajuns acum la aproape 17%, urcand de la 2-3% acum cateva luni.

  4. Adrian Soare says:

    aproape 35% din reffering traffic imi vine din facebook.

  5. de ce? says:

    in 2 saptamani, cu sute de like-uri vizitatorii de pe facebook abia au fost de ordinul zecilor. de ieri ma joc si cu share

  6. de ce? says:

    corectie – pe zi – intre 1 si 50

Comentează