MANAFU*

Abonamente Evensys

In timp ce eram la Marketing360

Am incheiat aseara doua zile oarecum maraton de prezentari pe tot felul de teme din marketing. Am incheiat inca o editia a Marketing360 care a strans in jur de 270 de persoane. Acum am reusit si eu sa ajung la noutatile acestor zile. Iata cateva dintre ele!

ADPHOTOIMPHOTO a lansat serviciu de fotografii gratuite pentru publicatii online, sustinut prin advertising. Un demo gasiti aici.

CANNES PREDICTIONS ONLINE – Poti participa online la competitia Cannes Predictions. Voteaza cele mai interesante campanii si ai sansa sa mergi anul viitor la Cannes.

OFFICE 2010 – Microsoft a lansat global suita de aplicatii Office 2010. Si se pare ca au facut o treaba buna. 75% dintre respondentii unui sondaj intre cei care au utilizat deja versiunea beta au spus ca vor achizitiona Office 2010 in urmatoarele 6 luni.

MEDIAMIND – Unul din marii furnizori globali de solutii de advertising online, Eyeblaster, s-a rebranduit in MediaMind.

OKIAN – Din ce imi aduc aminte, OKIAN e cea mai mare librarie online ce opereaza pe piata noastra. Anyway, de cateva zile puteti gasi pe site si carti in limba romana. Aveti 10% discount daca folositi codul: OKIAN-7V95J-71787Y-MANAFU. Oferta e valabila pentru primele 15 persoane care comanda (cu acest cod).

WTF! – M-am detasat total de problemele sociale ale momentului. Si cu toate astea, inca nu mi-am revenit dupa acest articol. Si cum poti sa-i dai “like”?!?

1 comentariu

  1. mirinel says:

    Nu stiam de Cannes predictions online. Foarte tare! mersi

    By the way, Okian nu este cea mai mare librarie online, ci http://www.books-express.ro/ Au cu muuuuult mai multe carti! Intreaba-l si pe Andrei Rosca. 🙂

Comentează