MANAFU*

Abonamente Evensys

Xbox, cel mai prompt brand pe Twitter

Ca tot vorbeam de Twitter in postul anterior. Am fost placut surprins sa aflu ca cel mai tare brand pe Twitter este Xbox. Desi are doar 35.000 de followers, brandul a fost certificat de Guinness drept “The Most Responsive Brand on Twitter“. Ce se afla in spatele contului XboxSupport? O echipa de 10 oameni care lucreaza 91 de ore de saptamana, in care trimit 5.000 de mesaje. FOTO: A HERMIDA

Twitter este pentru publicul larg, nu pentru corporatii

Titlul de mai sus este ideea principala a unui studiu dedicat Twitter si realizat de 360i. La baza sta faptul ca 90% din mesaje sunt trimise de consumatori. Mai mult, doar 12% dintre consumatori vorbesc despre brand-uri in tweet-uri. Interesant mi se pare ca brandurile cele mai discutate sunt in mare masura retele sociale. Abia apoi vin nume din divertisment si tehnologie. Top 3 brand-uri include Twiiter, Apple (si produsele sale) si Google. Gasiti studiul integral aici.

Social media in Romania (iulie 2010) reloaded

Am reluat acest post scris acum trei saptamani dupa ce am facut cateva actualizari cu noi informatii provenind de la Dragos Stanca si Marius Pahomi. Avem acum din nou date despre LinkedIn si in premiera o cifra oficiala pentru YouTube, impresionanta chiar. Voi cauta de la editia viitoare sa imbunatatesc aceasta lista.