MANAFU*

Abonamente Evensys

Au venit cartile de la Okian

Va spuneam acum o luna ca am dat o noua comanda la OKIAN.ro. Cartile au venit in tara de o saptamana, insa abia astazi am trecut pe la birou sa le iau. Abia astept sa rasfoiesc “43rd Publication Design Annual” si ma intreb ce sa citesc in calatoria de saptamana aceasta. Probabil voi incepe cu The Social Media 101. Imi recomandati altceva?

8 comentarii

  1. Librar Okian says:

    Lectură plăcută 🙂 Să ne spui și nouă care ți-a plăcut cel mai mult.

  2. Mi-am comandat si eu de la Okian cartea The Social Media 101 si a venit sapt trecuta, dar nu am apucat inca sa o citesc. Sper totusi ca saptamana viitoare sa am timp de ea.

    Astept totusi sa vad o parere de la tine despre ea 🙂

  3. Social Media 101 este o carte excelent construita, in care nu se fac divagari de subiectul principal: how to be top in social media si cu care iti poti linistit incepe saptamana.

    In alta ordine de idei, iti mai recomand tot de pe Okian.ro cartea “The story factor” de Annette Simmons (detalii gasesti aici: http://p.ly/lF3eS ).

    Lectura placuta!

  4. Roxana says:

    Poti sa-mi spui si autorul The Social Media 101? Nu reusesc sa imi dau seama cand o caut pe situl lor si as vrea sa o cumpar. Multumesc.

  5. Razvan says:

    Lectura placuta in primul rand. Eu as merge pe mana lui Brian… Am lecturat ceva extrase gasite pe net si mi-au lasat o impresie fooooarte buna.
    Faci o recenzie dupa ce le termini?

  6. Te referi la Brian Tracy sau la alt Brian?

  7. Marius says:

    Ai inceput bine, eu am inceput cu Linchpin, imediat dupa ce a aparut, pe iPhone Kindle app. Mi-a placut, pare mai legata decat alte carti de-a lui, nu stiu.

Comentează