MANAFU*

Abonamente Evensys

Cateva detalii despre connect | fb

Ideea unei conferinte despre Facebook a prins foarte bine, semn ca exista un interes foarte mare pentru aceasta pltaforma, subliniat de altfel si de recenta performanta pe plan local: peste 1,5 milioane de conturi provenind de la romani. Interesul a fost manifestat cel mai adesea si prin intrebari si voi incerca aici sa raspund la cele mai importante trei dintre ele:

CUM AJUNG LA EVENIMENT?
connect | fb este primul eveniment pe care dorim sa il popularizam mai mult in mediul online. Evident, avem si audienta in sala, caci altfel nu am putea crea atmosfera necesara, insa ne dorim mult sa avem oameni in fata monitoarelor. Invitatiile disponibile au fost distribuite deja, insa dupa fiecare infirmare redistribuim fiecare loc ramas liber.

Am pastrat un anumit numar pentru cateva idei pe care vrem sa le punem in aplicare cu partenerii nostri.

CE SE VA INTAMPLA LA EVENIMENT?
connect | fb nu isi propune sa ofere solutii, idei si rezolvari pentru optimizarea campaniilor de comunicare si marketing. Ne dorim un eveniment care sa ne inspire, care sa ne influenteze pozitiv si sa ne deschida mintea. Este totusi vara si vacanta pentru unii (in aceasta perioada).

Pregatim pentru toamna ceva “serios”, “de business”, asa ca va invit de acum sa urmariti conturile de Twitter si Facebook ale Evensys.

CINE VA VORBI LA EVENIMENT?
Deja pe site am anuntat o parte dintre vorbitori, iar ceilalti vor fi adaugati in zilele urmatoare.

FOTO: SPENCER E HOLTAWAY

2 comentarii

  1. Cristi Doiu says:

    Chiar ma intrebam cand va fi un eveniment de genul asta.

  2. […] conferința connect|fb și seria de evenimente Web Club, Evensys vine cu o nouă propunere legată de social networking, […]

Comentează