MANAFU*

Abonamente Evensys

De ce nu exista dezvoltatori de aplicatii mobile?

Cineva imi spune ca nu reuseste sa gaseasca dezvoltatori pentru aplicatii iPhone. A incercat pe eJobs si BestJobs. A primit 78 de aplicatii, din care doar 3 erau potrivite. Aceasta intamplare si incercarile mele (cu rezultate bune, dar inca mici) in domeniul mobile) m-au facut sa pun intrebarea din titlul postului. Chiar asa, de ce nu exista?

Vino sa vorbesti la Webstock!

Ca in fiecare an, oferim posibilitatea tuturor celor pasionati de social media sa fie parte din conferintele si seminariile Webstock. Unii asista la conferinte, altii privesc online discutiile. In plus, pastram 10 locuri in randul vorbitorilor pentru cei care vor sa spuna ceva interesant. Anul acesta, avem doua sesiuni rezervate in acest sens:

De unde te informezi despre social media?

In urma cu 2-3 ani, blogurile reprezentau social media. Restul platformelor erau proiecte web 2.0. Astazi, aproape nu mai putem tine pasul cu dezvoltarea lor. Exista atat de multe informatii si noutati, incat ne este foarte greu sa tinem pasul cu tendintele. Mai ales daca ne ocupam cu altceva zi de zi. Un studiu recent spune ca in US peste 50% dintre oamenii de marketing vad o provocare in a tine pasul cu noutatile din social media.

Ce vor deveni site-urile companiilor?

AdAge are un articol interesant despre cum Facebook a devenit locul cel mai vizitat de fanii unor branduri, acestea atingand audiente mult mai mari decat cele avute pe site-urile oficiale sau in bazele de date. Articolul arata cu cifre cum scade interesul pentru site-ul oficial si creste cel pentru prezenta in social media. Pe Facebook, in acest caz.