MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum vi se pare BlackBerry Torch?

Intotdeauna am gasite ciudate toate telefoanele BlackBerry care aspirau la altceva in afara tastaturii full QWERTY. Tocmai am vazut ca RIM a lansat BlackBerry Torch, un telefon de tip slider, cu touchscreen. Nu stiu cum sunt altii, dar pentru mine slider-ele sunt so ‘2005. Astept insa sa il vad si in Romania. Poate imi schimb parerea. Voua cum vi se pare? (via)

11 comentarii

  1. mobilissimo says:

    Mi se pare un telefon robust si atragator, specificatiile il recomanda! Un mic minus pentru procesorul de doar 624MHz si ecranul TFT, care reda imaginile la o rezolutie destul mica: 360 x 480 pixeli. Avand in vedere insa ca display-ul e de 3,2″, banuiesc ca se vede la fel de clar, ca si la primul Diamond al HTC.

    Legat de procesor, s-ar putea sa nu fie probleme de lag, dar asta doar daca BlackBerry OS 6.0 e un sistem de operare bine pus la punct, iar aplicatiile integrate, sunt la fel de bine optimizate.

    Personal ii dau sanse de reusita!

  2. e aiurea ! nu-mi plac telefoanele cu touch screen
    telefoanele au ajuns sa fie acum prea putin folosite pentru scopul in care au fost creata a.k.a sa comunici cu alti oameni

  3. valeria says:

    ca tot e la moda in occident afacerea ” blackberry ” … unde-i originalitatea ? au vuit ieri televiziunile bbc si cnn despre expansiunea blackberry .

  4. Dan says:

    Trebuie sa recunosc ca arata foarte aiurea. Chiar ca un PDA de acum cativa ani. Pe de alta parte, abia astept sa vad cum se misca efectiv, pentru ca generatia actuala e clar depasita de competitie.

  5. Ionut Mosteanu says:

    RIM zice ca e “best BB ever”

    http://mashable.com/2010/08/03/blackberry-and-att-unveil-the-best-blackberry-device-ever/

    Nu prea i-am auzit pana acum cu “absolute claim”-uri de genul asta.

  6. alex mazilu says:

    Eu am un 8520… abia il astept pe asta !

  7. cristi curus says:

    pe mine m-a impresionat… adica dintre toate BB-urile pe care am pus mana pe asta cred ca l-as cumpara. pana acum nici un model nu m-a facut sa-l achizitionez. dar mai intai sa-l vad cum se misca…

  8. trustman says:

    originalitatea la blackberry nu e in design si in ce si mai ales cum face treaba aparatul. tu de ce crezi ca tari de mana treia (ca democratie vorbesc) vor sa-l interzica? pt. ca sistemul lui de criptat date e fara cusur si nu permite unor terti sa intercepteze comunicatiile.

    cine vrea gadget-uri de fun, la care folosesc 10% din ce-ar putea face, sa-si ia iphone. cine are nevoie de comunicatii serioase si e gata sa plateasca pentru asta, are BB. in locul lor, mi-as vedea de segmentul meu business si nu m-ar mai interesa restul pietii. care oricum stramba din nas la orice nu incepe cu i

  9. Cristian ion says:

    Cred ca un BlackBerry ar trebui sa ramana clasi.
    O zi minunata iti doresc

  10. Emil says:

    Designul il incadreaza in gama BlackBerry dar nou lor lor sistem de operare, 6.0, si specificatiile hardware trebuiau sa ma dea pe spate. OS-ul lor este aglomerat rau. Camera are doar 5 Megapixeli si nici nu filmeaza HD. Cantareste cu vreo 40 – 50 de grame in plus fata de iPhone 4 sau Galaxy S. O sa spuneti care si tastatura qwerty dar cine mai are nevoie de ea daca ai o interfata touch bine pus al punct?
    Procesorul este la nivelul lui Nokia N900 si iPhone 3GS si nu la cel de pe Galaxy S, Desire sau iPhone 4.
    Research In Motion au deviceuri ce merg bine in SUA dar nu cred sa reziste cu astfel de smartphone-uri in fata avalansei Android sustinuta de Samsung, HTC, Motorola.

Comentează