MANAFU*

Abonamente Evensys

Viata este ca un bulgare de zapada

Cea mai grea carte (la propriu) din colectia mea de carti actuala este “Bulgarele de zapada“, primita de la Injoy Books. Volumul este dedicat lui Warren Buffett, unul dintre cei mai mari investitori si filantropi din lume, recunoscut si pentru simplitatea cu care a ales sa isi traiasca viata desi detine o avere fantastica.

“Bulgarele de zapada” este totodata prima din seria biografiilor pe care le vreau pe rafturile mele. Spun asta pentru ca nu am fost niciodata fascinat de o persoana atat de mult incat sa ii citesc memoriile sau istoriile (ne)oficiale. Mi-am schimbat insa parerea intre timp si cred ca intr-o astfel de carte pot gasi multa intelepciune si chiar “studii de caz” relevante in viata mea de zi cu zi.

Am trecut deja pe lista biografiilor pe cea a lui Bill Gates si Jack Welch. Ce imi mai recomandati?

7 comentarii

  1. Madalin says:

    Felicitari pentru munca ta depusa pe acest site,e foarte bine organizat,imi plac fotografiile si articulele tale,o sa te mai vizitez curind ca sa vad ce ai mai facut,iti las citeva linkuri catre niste siteuri interesante,sper sa iti placa Nehoiu online ,Nehoiu e un oras in Judetul Buzau , Marketing ,asta e afacerea mea, Asesinos seriales ,asta e un blog cu asasini in serie,are traductor incorporat ,Directorio web SEO ,asta e un director web gratuit dar cu link reciproc unde iti poti inscrie pagina ta,salutari,Raul din Madrid

  2. Salutare,

    Recomand tuturor “Pierderea virginitatii”, de Sir Richard Branson. O mostra a stilului sau puteti gasi pe cariereonline.
    Daca Cristi imi permite, “Bulgarele” lui Buffett poate fi achizitionat cu o reducere de 25 la suta (cartea e 139.90 lei,deci 25% conteaza). click pe my name for infos si citeste pana la capat, nu e trick.

  3. Alex says:

    “Alwaleed” ,scrisa de Riz Khan,este biografia lui Alwaleed Bin Talal Bin Abdulaziz Alsaud,numarul 5 in ierarhia mondiala,prezinta printre altele,drumul parcurs de la un simplu casier de banca la unul din cei mai mari investitori ai lumii,printre brandurile atinse de el numarandu-se Citigroup ,Disney , Apple Computers si Four Seasons Hotels.

  4. radu florea says:

    richard branson

  5. monis says:

    Interesant. Nici eu nu am citit bibliografia sau memoriile cuiva pana in momentul de fata deoarece consideram ca este o chestie plictisitoare si la fiecare persoana care a ajuns sus a fost o chestie care i-a schimbat traiectoria care nu a depins de respectiva persoana, de aceea consideram ca nu am ce invata din aceste carti.

    O sa incerc si eu sa ma apuc de o carte de tipul asta. Chiar m-ai facut curioasa.

  6. Pierderea Virginitatii – autobiografia lui Richard Branson este printre favoritele mele.

Comentează