MANAFU*

Abonamente Evensys

Ultimele zile pentru inscrierea la Webstock Awards 2010

Pana pe 5 septembrie, proiectele de comunicare (online sau offline) care au avut cel putin o componenta social media se pot inscrie la Webstock Awards 2010. Am pornit aceasta competitie odata cu conferintele Webstock din dorinta de a sustine acele idei web 2.0 (cum le numeam acum doi ani) si de a creste interesul fata de social media.

Sa punem mintea angajatilor tarii la contributie

O sa ziceti ca am idei crete, cand o sa cititi mai departe. Guvernul Canadian a lansat un concurs de idei pentru imbunatatirea vietii cetatenilor, adresat angajatilor “la stat”. Este o initiativa pe doi ani in care indivizi sau echipe realizeaza planuri concrete pentru servicii utile canadienilor, vizand in acelasi timp reducerea costurilor. Interesanta este si miza. Angajatii cu idei primesc 10% din totalul sumei economisite (se serviciul respectiv) in decurs primului an de la implementare. Ce am putea noi, Mai mult ››

Este nevoie de un ghid de comert online?

Am stat vreo doua minute pe pagina unui produs disponibil pe un magazin online. Nu reuseam sa gasesc acel buton de comanda sau macar un link spre modalitatea de a cumpara. Refuz sa imi imaginez ca pe un site de e-commerce – care mi-a cerut sa ma inregistrez – trebuie sa vad online produsul si sa sun apoi pentru a-l comanda. Pana la urma am sunat, dar telefonul e inchis.