MANAFU*

Abonamente Evensys

Revista Biz organizeaza BrandRo

Revista Biz organizeaza miercuri BrandRo, un eveniment dedicat branding-ului si lansarii volumului “Cele mai puternice branduri romanesti“, o lucrare creata pe baza unei cercetari facute de Unlock Research. Conferinta a mai avut o editie in urma cu sase ani, cu ocazia venirii in Romania a lui Wally Olins, una dintre legendele branding-ului mondial.

ZA cel mai important lucru

Cand ai stat ultima oara sa te gandesti la cel mai important lucru pentru tine? La acel… ZĂ lucru? ZĂ insemnand cel mai – cel mai. Banuiesc ca raspunsul vine de la sine: ZĂ cel mai important lucru pentru mine sunt familia, sanatatea, ce fac, prietenii etc. Nu ma refer la acestea. Te intreb care este acel ZĂ lucru care te defineste pe tine si la care tii cel mai mult. ZĂ lucru pentru mine este sa pastrez echilibrul in Mai mult ››

Internship la Webstock 2010

Anul trecut am initiat pentru Webstock un mic program de internship. De fapt, am fost foarte directi si concentrati.  Am cautat oameni interesati sa vada cum e sa pui in practica un event. I-am invitat pentru un debriefing scurt inainte de eveniment si apoi am facut impreuna evenimentul. Este un program concentrat in cel putin 12 ore care ii solicita intens pe voluntari.