MANAFU*

Abonamente Evensys

Doua noi smartphones de la LG

Mi-ar fi placut sa asist astazi la evenimentul de lansare online a celor mai recente terminale LG – Optimus One si Optimus Chic. M-am uitat insa peste materialele de presa si pe clipul de mai sus si acum astept un Optimus One pentru teste.

Testez un laptop Maguay

Mi-am propus – de cand Vodafone a avut o promotie cu netbook-uri – sa testez si eu un laptop Maguay. La urma urmei, daca nu gresesc este singura marca romaneasca de gen ramasa pe piata. La un moment dat, Flamingo promova brandul Navigator, dar nu mai stiu nimic de el. Mai e cineva? Si cum laptop-ul meu e in service (poveste interesanta), am zis ca acum e momentul pentru un test.

Cloud Computing la Web-Club

Pregatim reluarea seriei Web-Club, iar prima tema  vizata este legata de cloud computing. Voi reveni curand cu detalii. Daca esti interesant de subiect, noteaza in agenda data de 28 septembrie si da-mi un mail pentru a solicita o invitatie (atentie, locuri limitate). Web-Club este primul club al oamenilor din Internetul romanesc, lansat in 2008, ce a adunat in foarte multe intalniri cele mai cunoscute nume ale scenei online.