MANAFU*

Abonamente Evensys

Ghid de social media la Webstock 2010

Am integrat destul de mult, in ultimul an, platformele social media in comunicarea evenimentelor noastre. De fapt, de la primul Webstock am devenit mai “sociabili”. Acum, inainte de o noua editie, ii invit pe participantii activi in social media sa sustina demersul nostru, urmand canalele de mai jos:

Cine e din Timisoara?

Am fost la Timisoara in martie pentru StartUp Days si voi veni la final de luna la Social Media Summit. Si probabil inca o data peste alte 3 saptamani. In primavara, am intalnit multi oameni si la dezbaterea de seara si la eveniment. Ma gandesc – daca tot vin – sa creez o ocazie, cel putin, sa ne vedem din nou. Asadar vreau sa ma “reconectez” cu timisorenii.

Va invit la Unofficial Webstock Party

Dupa fiecare editie Webstock sunt intrebat unde se strange lumea pentru a continua “distractia”. In cele doua editii de pana acum, fiecare grup s-a orientat catre unul din barurile bucurestenilor. Eu anul trecut am fost la Valea Regilor. Anul acesta insa ne-am gandit sa propunem un loc inainte de inceperea evenimentului. Asa s-a nascut Unofficial Webstock Party, ce va avea loc maine seara, dupa 20.30 la Van Gogh Grand Café.

Despre ce se va vorbi la Webstock

Scriam recent un post in care ofeream o serie de sugestii celor care beneficiaza de invitatii la evenimente. Postul este valabil pentru cei care participa in general la conferinte. Subliniam acolo ca participantii ar trebui sa se informeze bine asupra evenimentului. Iata o serie de informatii despre Webstock.

Schimbari majore pe Twitter

Venita intr-un moment in care isi pierdea parca din stralucire, schimbarea majora de design si adaugarea unor noi optiuni aduce Twitter din nou in atentia tuturor. O prima impresie generala vazuta online imediat dupa lansare este ca Twitter incearca sa calce pe urmele Facebook: integrarea unor servicii online externe, navigarea in cont prin tabs si noi optiuni de advertising.