MANAFU*

Abonamente Evensys

Va invit la World Draught Masters

Mie imi place sa beau berea intr-un pahar bine racit inainte. Si o servesc in doi pasi: o torn in pahar si apoi o beau. Stella Artois recomanda sa o torni in pahar dupa un ritual vechi de 600 de ani, ce include 9 pasi pretiosi, care imprumuta cate ceva din terminologia medievala a cavalerilor: Purificarea, Sacrificiul, Alchimia Lichida, Coroana, Alungarea, Taierea capului, Curatarea, Regula celor doua degete si ultimul pas – Rasplata. Vineri, 24 septembrie, Stella Artois organizeaza la Mai mult ››

Multumeste!

Daca vrei sa te simti bine, daca vrei sa iti recapeti puterile sau sa ai o motivatie noua in ceea ce faci, multumeste cuiva. Scrie un e-mail, trimite un sms, lasa un bilet sau da un telefon si multumeste. Si sa fii sincer si sa crezi in ceea ce spui. Incearca. Si spune-mi apoi daca am avut dreptate. (foto)

Trei evenimente in Timisoara

Daca esti (d)in Timisoara si esti interesat de new media si marketing, ai ocazia sa participi la trei evenimente in zilele de 29 si 30 septembrie. Seria incepe cu Social Media Summit, continua seara cu Online TM si se incheie a doua zi cu Cum sa dezvolti cu succes o campanie de mobile marketing. Va propun sa va luati liber in acele zile. Merita! Iata cateva detalii despre evenimente: