MANAFU*

Abonamente Evensys

7 motive pentru a participa la Social Networks Conference

Pe 7 octombrie la Hotel Novotel, Evensys organizeaza prima editie a Social Networks Conference, un eveniment dedicat marketingului si comunicarii in retelele sociale. Cred ca viitorul promovarii online va fi legat intr-o mare masura si de retelele sociale si cum Facebook este fenomenul momentului, o astfel de conferinta mi s-a parut a fi oportuna. Iata cateva motive de a participa.

PRIMA CONFERINTA – Este prima ocazie pe piata locala de a fi alaturi de oamenii de marketing, comunicare si online care au gestionat campanii de promovare in retelele sociale. Este locul in care vei vedea studii de caz relevante si idei pentru a fi mai eficient in campaniile viitoare.

WORKSHOP FACEBOOK – Daca prima jumatate a zilei este dedicata tuturor retelelor sociale relevante in Romania, in cea de-a doua vom avea un workshop de 4 ore doar despre promovarea pe Facebook. Multe sfaturi, secrete si studii de caz vor fi dezvaluite in acest workshop.

INVITAT INTERNATIONAL – Invitatul special al acestei Social Networks Conference este Gavin Reeder, Digital Executive Director la OMD International. Vine de la Londra si are o experienta de peste 10 ani in new media in companii precum Starcom, Yahoo sau BLM Quantum. Gavin va vorbi despre strategia brandurilor in social networks.

STUDIU DEDICAT – Impreuna cu Daedalus Millward Brown, am pornit o cercetare despre promovarea in retelele sociale si felul in care utilizatorii romani o percep. Vor fi informatii utile pentru planificarea campaniilor. Toti participantii la eveniment vor primi rezultatele acestui studiu.

E-BOOK FAN PAGES – Cum promovarea pe Facebook porneste in foarte multe cazuri de pe Fan Pages, am creat un ebook despre optimizarea paginilor pentru a atrage atentia utilizatorilor si a interactiona cu ei cat mai mult. Ghidul va fi oferit tuturor celor care se inscriu la eveniment.

PIZZA 1 AN – Unul dintre brandurile active si cu rezultate pe Facebook, Trenta Pizza va oferi unui participant pizza pe un an de zile. Am luat in considerare o comanda de o pizza pe saptamana, asa ca in final participantul tras la sorti va primi 52 de pizza.

OFERTA SPECIALA – Cei care se vor inscrie pana pe 10 septembrie au la dispozitie o taxa de inscriere la un pret special. Pentru mai multe detalii si inscrieri, va invit pe SocialNetworks.ro.

Comentează