MANAFU*

Abonamente Evensys

Un weekend la Adam & Eve Hotel

You’re Adam and you’re Eve. And I’m your angel! – asa am fost intampinati la Adam & Eve Hotel, in Belek, de catre o domnisoara ce vorbea engleza cu un accent foarte placut. Ea urma sa fie “ingerul nostru” pe intreaga durata a sejurului, disponibila 24/24. Interesanta idee, nu?

Daca iti place sistemul all-inclusive, sa treci Adam & Eve pe lista, neaparat pentru inceputul lui septembrie. Mi-am dat seama ca e cea mai buna perioada pentru a veni in Antalya si Belek.

Daca fugi de all-inclusive, ai putina incredere in mine si vino aici pentru conceptul hotelului, multipremiat de altfel la nivel international. Intra pe site!

Sunt doua lucruri care te vor suprinde mai intai: oglinzile si culoarea alb. Camerele sunt albe si pline de oglinzi, ca de altfel cea mai mare parte din hotel. Exceptia o fac coridoarele de acces in camere, care sunt negre si slab iluminate, tocmai pentru a mari efectul pe care camera ta alba o va avea asupra ta.

Si poate te vei mira de cele trei paturi din camera, dintre care unul plasat pe balcon. Toate duble!

La capitolul “impresie artistica” intra jocul de lumini (din camera) in culori multiple, activate din telecomanda sau prin bataia palmelor.

Vin multi romani la Adam & Eve, nu din genul “zgomotosi si ostentativi”, si vei intalni mai putini rusi ca in alte parti. Romanii sunt apreciati aici pentru darnicia (€€€) lor, ceea ce ma face sa ma intreb: Ce bacsis ar trebui sa ii dau unui inger?

3 comentarii

  1. i4ever says:

    Bacsis? Nu. Sunt prea zgarcit, asa ca nu am nicio idee.

  2. Denisa says:

    Ai uitat să ne lași un link.

  3. Super cronica, aproape ca ne inviti acolo. E de mers, stiu ca atatia altii. Ideea cu bacsisul la turci e una singura: la cei ce fac ordine (curatenie) in camera lasa un 10-15 euro in prima zi, si s-a rezolvat pentru restul, la ingeras mergi pe acelasi principiu (banii inainte), insa modifica suma in sus in functie de prestatia acestuia… Parerea mea…

Comentează