MANAFU*

Abonamente Evensys

Scoala de Cloud

La Web-Club, saptamana trecuta, s-a discutat despre cloud computing, subiect care se incadreaza in cele mai importante tendinte tech din viitorul apropiat, ce ofera beneficii clare companiilor si dezvoltatorilor de aplicatii, dar din pacate prea putin promovat in Romania.  Microsoft vrea sa faca un push pe plan local.

Sa fim barbati, ce naiba!?

In urma cu un an si jumatate, am introdus moderarea comentariilor pe blog. Am motivat gestul aici. Astazi, am decis sa nu mai las niciun comentariu de acum inainte daca autorul nu se identifica cu o adresa de e-mail valida si (optional) cu adresa unui blog, cont de Twitter sau Facebook. Eu imi doresc comentarii nu pentru volum, ci pentru discutii de buna calitate.

Hai sa sustinem un om ambitios!

Astazi mi-am luat doza de inspiratie si motivatie de la Coco, o tanara de 15 ani care si-a propus sa mearga in Antarctica pentru a escalada doi munti: Vinson (4897m) si Sidley (4181m). La 12 ani a urcat pe Kala Patthar in Nepal si de atunci incearca sa ajunga pe cei mai importanti munti pe care un alpinist ar dori sa ii strabata. Coco are nevoie de resurse consistente pentru a merge in Antarctica si imi pare rau ca abia Mai mult ››

Women On Web, eveniment pentru femeile active in social media

Ma bucur foarte mult cand idei mai vechi reusesc sa prinda viata. Si de fiecare data sper ca ele sa ii bucure si pe cei din jur, dar mai ales pe cei intersati. Pregatesc acum pentru saptamana viitoare primul eveniment dintr-o serie (sper eu lunga), sub titulatura Women On Web. Este o conferinta de jumatate de zi ce se adreseaza femeilor active in mediul online si social media. Iata si detaliile:

Despre blogging in Romania

Mi-am facut cont pe Blogspot.com in noiembrie 2002. Nu mai tin minte exact de ce, probabil citisem ceva despre bloguri. Oricum, in acea perioada, cautam sa imi fac un spatiu personal de expresie. Insa vroiam sa arate altfel decat un blog. Am inceput sa cunosc blogosfera de prin 2005. In 2006 insa am simtit ca exista o comunitate.