MANAFU*

Abonamente Evensys

Pacate capitale

Sambata, 9 octombrie, de la 20.00, la Atelierul de Productie, ShortsUP aduce programul de scurtmetraje “Pacate Capitale”. Eroi Avari, Lenesi sau Desfranati va vor provoca Manie, Invidie si.. multe hohote de ras. Un program de 2 ore cu filme premiate si cu muzica live: Brazda lui Novac & SEB. Detalii pe www.shortsup.ro.

Cand ne intalnim, nu ne masuram influentele!

Topul Biz-ZeList inca mai are ecouri si va mai avea, o sa vedeti saptamana viitoare. Eu nu am comentat pe marginea lui pentru ca prefer sa o fac dupa ce trece tot zgomotul generat. In plus, nu am intalnit nicio critica cu adevarat constructiva care sa ma faca sa ii acord un raspuns. Cele mai aspre critici ascundeau frustrari personale sau veleitatile unor pseudo-cunoscatori (care stiu ei cum se fac mai bine lucrurile si ca la noi nu se face Mai mult ››

Obiceiuri in blogging la romani

Urmaresc cu mare interes rezultatele sondajul BR2009, realizat de refresh.ro si sustinut de Standout. Si poate cele mai importante informatii pentru mine au fost, pana acum, cele legate de obiceiurile de blogging, ca sa numesc asa felul in care bloggerii isi gestioneaza activitatea online.