MANAFU*

Abonamente Evensys

Cele mai influente femei in social media

Astazi, la Women On Web, am anuntat clasamentul celor mai influente femei in social media (in Romania), realizat pe baza metodologiei Biz – ZeList. Daca in topul lansat de Biz acum doua saptamani, cele mai multe nume sunt persoane cunoscute ale scenei social media de la noi, topul femeilor vine cu cateva noutati, poate chiar surprize.

Seminar de marketing mobil pentru agentiile de publicitate

Voxline a ajuns la cel de-al 4-lea seminar de mobile marketing deschis celor care vor sa exploreze acest teritoriu inca necucerit, dar cu mare potential. Daca primele intalniri au vizat explicarea instrumentelor pe care marketerii le au la dispozitie, acum programul se concentreaza pe integrarea comunicarii mobile in campaniile de promovare ale agentiilor de advertising.

Vodafone Romania va aduce iPhone 4

De astazi, ai la dispozitie o pagina pe site-ul Vodafone aici pentru a fi la curent cu lansarea iPhone 4 in portofoliul companiei. In curand, Vodafone va lansa si primul telefon de pe piata locala bazat pe sistemul de operare Windows Phone 7, LG Optimus 7.

TEDx Bucuresti, live online si pe mobil

Hostway Romania testeaza la TEDx Bucharest propriul sistem de streaming, ce permite vizualizarea transmisiunilor live atat online, in orice browser, cat si pe telefonul mobil (smartphones). Acest stream HD adaptiv functioneaza pe tehnologiile Flash si Silverlight si nu e dependent de niciunul dintre ele. Deci lasam deoparte lupta Adobe vs. Microsoft. Totusi, atunci cand un utilizator are ambele programe instalate, prioritate are Silverlight, pentru ca player-ul sau consuma mai putine resurse.