MANAFU*

Abonamente Evensys

Caut oameni pe social media (II)

Ziceam in urma cu doua luni ca as vrea sa cunosc cat mai multi oameni care lucreaza in / pe social media. Cred ca exista un numar destul de mare de oameni in diverse companii si agentii care au in / ca job description activitati de social media. Joi, 28 octombrie, organizez o noua editie Web-Club si va fi prima intalnire in care vom vorbi de social media. Este totodata o editie pilot pentru un alt “proiect de sertar” numit Mai mult ››

Cei mai mediatizati oameni din online

Serviciul de monitorizare MediaIQ a realizat un clasament al ierarhie a persoanelor active in mediul online din punct de vedere mediatic. Analiza a fost facuta pe baza numarului de mentionari (numarul de aparitii) in cele 780 de surse pe care le monitorizeaza in prezent, in ultimele sase luni.

Web Start-Up Survey 2010

Cred ca este primul sondaj care isi propune sa faca o radiografie a antreprenoriatului online din Romania. Da fapt, nici nu conteaza daca este sau a fost primul. Conteaza ce ne propunem sa facem cu el. Vrem prin Web Start-Up Survey 2010 sa aflam ce ii intereseaza in mod real pe antreprenorii de pe Internet. Lor li se adreseaza.

Am trecut pe LG Optimus 7 cu Windows Phone 7

Am de cateva zile un LG Optimus 7, primul telefon cu Windows Phone 7 din Romania, ce a fost anuntat oficial in aceasta dimineata de catre Vodafone. Interesul meu a fost mai mare de data aceasta pentru noul sistem de operare al Microsoft decat fata de telefon, asa ca las deoparte deocamdata caractersiticile fizice. Am fost insa impresionat de interfata. Chiar esti in alt “film” cu Live Tiles! Urmeaza si alte impresii.

Invitatie la Beck’sperience

Pe 29 octombrie, Beck’s organizeaza un super party nu in club, nu pe strada, ci in tren! Beck’sperience Train va pune o noapte intreaga muzica la putere maxima, fara oprire, pe sine. Te asteapta muzica la maxim timp de 6 ore, un tren cu 11 vagoane care fac concurenta si celor mai tari cluburi, 2 scene si multi de kilometri de distractie. Line-up: Les Elephants Bizarres, Suie Paparude, DJ Vika Jigulina, DJ Christian Green si DJ Gojira. Cum poti sa Mai mult ››