MANAFU*

Abonamente Evensys

Invitatie la concert

Sunt unul dintre sustinatorii concertului “Jazz in the City” si am primit 6 invitatii pentru a le darui cititorilor blogului meu. M-am tot gandit cum sa le distribui si cel mai firesc mi s-a parut sa solicit o recomandare. Asadar daca doresti sa primesti una dintre cele 3 invitatii duble, oferite prin tragere la sorti, te rog sa recomanzi concertul Jazz in The City pe blog, Twitter sau Facebook. Il poti anunta pe toate trei canalele o singura data.

Trei ani de ZeList!

In urma cu trei ani, in octombrie, aparea ZeList.ro, un mega-catalog de bloguri si un instrument de monitorizare a blogosferei. Ulterior, serviciul a adaugat Twitter si alte surse web (forumuri, presa online), iar de doi ani stocheaza toata informatia din sursele monitorizate, oferind companiilor prin ZeList Monitor (serviciul premium) acces la o vasta colectie de posturi, tweet-uri, comentarii, articole, mentiuni etc. Toate gestionate printr-un dashboard online.

VentureConnect va da intalnire la OpenCoffee

Am vorbit deja la OpenCoffee despre ce propune NetCamp antreprenorilor anul acesta. Am stabilit cu Viorel sa facem o intalnire speciala pentru VentureConnect, evenimentul care aduce fata in fata antreprenori si investitori, organizat pe 8 decembrie sub umbrela NetCamp. Este o ocazie unica, care va aduce cu siguranta raspunsuri la multe dintre intrebarile start-up-urilor aflate in cautarea unei finantari. Intalnirea va avea loc joi, 11 noiembrie. Din board-ul VentureConnect vor participa Dragos Roua (antreprenor) si Ana Maria Andronic (Biris-Goran). Cei Mai mult ››

Cati romani citesc bloguri?

Re:Fresh.ro vine cu o serie de date interesante despre audienta blogurilor in Romania. Conform SATI, la nivel urban, 2,8 milioane de romani au declarat ca citesc bloguri. Adica mai mult de jumatate dintre utilizatorii “numarati” de SATI. Dintre acestia, 765.000 au declarat ca citesc frecvent jurnale online. Imi mentin parerea ca numarul cititorilor este chiar mai mare, fiind convins ca multi nu fac distinctia intre blog si site. Mai multe date gasiti pe Re:Fresh.ro. (foto)

Ajutor pentru cei care ne-au facut oameni

Ieri am lucrat de acasa. Imi spusese o colega ca o sa fie nebunie in centru, greva, manifestatii, tot tacamul. Stiu, gresise ziua. Am stat deci acasa si nu stiu cum am lasat televizorul deschis pe Realitatea TV. M-au demoralizat total vorbele auzite pe fondul zgomotului tastelor. M-am oprit la un moment dat si am privit stirea despre profesoara care a intrat in greva foamei.