MANAFU*

Abonamente Evensys

Sase job-uri in vanzari, design, development si intr-un start-up

Ma bucur sa aud ca apar job-uri noi, e un semn de bine, nu? Am primit de la o serie de cunoscuti rugamintea de a da mai departe anunturile lor de angajare, asa ca le-am grupat pe toate in acest post. Si mai pregatesc unul. Voi incerca pe viitor, in masura in care am timp, sa mai sustin si alte mici campanii de recrutare. Simt ca e nevoie de un restart in business si de oameni care sa lanseze noi Mai mult ››

In ce tara traim!

Departamentul de cercetare al Initiative Romania a realizat un studiu de piata ce reflecta impactul recesiunii economice asupra consumatorului roman. Am pus prezentarea rezultatelor mai sus. Si va invit sa-l cititi cand aveti timp. Mie mi-a lasat un gust amar. Am exclamat chiar: Frate, in ce tara traim?!! Oare o sa evoluam vreodata?

Resursele umane nu sunt un subiect de nisa

Aparent un site specializat in zona HR este considerat nisa. Daca stam insa sa ne gandim mai bine, mai ales atunci cand acesta isi propune educarea in principii moderne de management, prin ochii resurselor umane, s-ar putea ca tinta sa fie mai extinsa. Pana la urma toti suntem o resursa, ca angajati si manageri, ca antreprenori, iar de capacitatea noastra de a ne dezvolta si a-i dezvolta pe ceilalti, depind rezultatele business-urilor in care operam.

“Mobila” pentru iPad

Am de aproape o saptamana un iPad de 32 GB, doar cu WiFi, si nu am apucat sa ma bucur prea mult de el. Un motiv e ca “m-a prins” mai mult noul MacBook Air, dar si lipsa timpului nu m-a lasat sa il dotez cu tot ce ii trebuie. Am simtit o mica dezamagire cand am descoperit ca lipsesc cateva aplicatii native esentiale (Facebook, de exemplu).