MANAFU*

Abonamente Evensys

Caut oameni pe social media (II)

Ziceam in urma cu doua luni ca as vrea sa cunosc cat mai multi oameni care lucreaza in / pe social media. Cred ca exista un numar destul de mare de oameni in diverse companii si agentii care au in / ca job description activitati de social media. Joi, 28 octombrie, organizez o noua editie Web-Club si va fi prima intalnire in care vom vorbi de social media. Este totodata o editie pilot pentru un alt “proiect de sertar” numit Social Media Club – locul de intalnire al oamenilor din social media.

Pe langa membrii Web-Club, presa si o serie de bloggeri, intentionez ca la aceasta editie sa ofer (au fost date deja) cateva invitatii si celor care activeaza efectiv in domeniu. Tema intalnirii este “How To Start In Social Media“. Cred ca este cel mai bine “sa incepem cu inceputurile” discutiile in acest club experimental.

UPDATE: Se pare ca interesul e mai mare decat numarul de invitatii pe care le putem oferi de data aceasta. Va trebui sa ne gandim la o alta intalnire pentru a-i putea acomoda pe toti cei interesati. Invitatiile disponibile au fost deja distribuite. Am pastrat insa datele de contact ale tuturor celor care ne-au scris.

14 comentarii

  1. Bloghita says:

    Pai daca lucram, de ce sa venim undeva unde sa invatam despre “How to start in social media”. Nu se presupune ca ne pricepem?!

  2. Ea says:

    Poti sa ne zici si la ce ora va fi intalnirea? Pentru ca as vrea sa particip, dar depunde foarte mult de ora de incepere.

  3. Bazilide says:

    Maestre, pai social media suntem noi: eu, tu, tipa de mai sus etc si mai sunt unii de monitorizeaza ce facem noi, cred ca la ei te gandesti. Din cate imi amintesc, Ella Grigor (acum la McCann) in perioada scurta cat a fost la BitDefender asta facea… Social Media Relations.

  4. Auras says:

    @Bloghita daca lucrezi deja, nu inseamna ca le stii pe toate.
    Eu invat in fiecare zi lucruri noi, sau aflu diverse info de la prieteni “social media adicted”. Si tocmai de asta vreau sa vin, pentru networking si schimb de informatii 🙂

  5. Harvi says:

    Si eu as vrea sa vin si am aceeasi intrebare ca Ea: la ce ora incepe?

  6. KorinaMS says:

    daca deja activam in social media, de ce sa participam la un eveniment despre cum sa incepi sa faci asta? nu mai bine ii lasam pe cei care vor sa afle cum e? 🙂 parerea mea

  7. Auras says:

    @korina despre asta vorbeam. Uite 2 motive :
    1 Ca sa le zici “alora mici” cum ai inceput tu si care sunt cele mai bune metode, din experienta ta
    2. Ca le zici ca virgula concursuri cu “cine are cele mai multe like-uri castiga” nu e tocmai cea mai buna idee de interactivitate
    3 Pentru ca e bine sa inveti si din greselile altora

  8. Auras says:

    au iesit 3. asta e, unul e bonus

  9. Alex Dima says:

    Eu as participa cu cea mai mare placere pentru mine, pentru a invata eu ceva insa imi este imposibil sa ajung prin Bucuresti in curand.

    In Brasov nu organizezi nimic ?

  10. Piticu21 says:

    dap, foarte buna miscarea

  11. Alexa says:

    As vrea sa participi cu mare drag caci lucrez intr-o companie care face primi pasi in social media si vreau sa ma informez cat mai bine, dar de la ce ora o sa inceapa intalnirea?

  12. Milogul.SRL says:

    Nu stiu cati oameni o sa gasesti pe Social Media dar sunt sigur ca e multa lume.

  13. George says:

    Pana la urma care e programul? Mi-ar placea sa vin.

  14. rast says:

    La noul job dezvolt/programez in Java o aplicatie ce se conecteaza la retelele sociale. Deocamdata la twitter, Linkedin si Facebook. In aceste retele pot fi gasit sub numele de jobnounou.
    Sunt entuziasmat de tehnologia oauth, de care beneficiaza si Yahoo si Google.

Comentează