MANAFU*

Abonamente Evensys

Pentru aplicantii la internship

In urma cu o saptamana anuntam aici un internship in companiile in care sunt implicat. Anuntul a circulat foarte mult in blogosfera (multumesc tuturor celor care l-au dat mai departe) si am primit multe CV-uri. Probabil daca ar fi fost deschis si celor din afara Bucurestiului ar fi atras mai multi aplicanti. Le recomand insa sa urmareasca Internship 2.0, programul lui Sorin Tudor.

Anyway, a trecut deja o saptamana, timp in care Cristi Ariton, cel care a realizat un model pentru “CV-ul social“, a evaluat toate CV-urile primite. Evaluarea a tinut cont de următoarele aspecte: abilitati de comunicare, corespondenta dintre domeniile de interes ale candidatilor si oferta internship-ului, prezenta activa in social media. “Am punctat semnificativ atunci cand am constatat viziune de ansamblu, elemente de strategie personala, pasiune, determinare si diversitate”, mi-a spus Cristi.

Acum este randul meu sa cantaresc evaluarile si sa fac ultimele verificari. Cristi mi-a oferit mai multe idei si din colaborarea noastra s-ar putea naste un mic proiect interesant.

Voi anunta saptamana viitoare pe blog si pe mail (pe fiecare candidat) decizia luata. Apoi ne apucam imediat de treaba. (foto)

1 comentariu

  1. Catalina says:

    Se mai pot trimite CV-uri? Ms.

Comentează