MANAFU*

Abonamente Evensys

Ce s-a intamplat cu internship-ul meu

M-am uitat de curiozitate in statisticile blogului si am vazut ca postul despre internship-ul anuntat de mine a fost printre cele mai vizualizate ever. Mi-am dat seama apoi ca nu v-am spus ce s-a ales din el.

Cautam la acea data o persoana doar, pe cineva care sa se implice in activitatea mea (organizare de evenimente si proiecte de social media) si care sa beneficieze de o experienta utila. In final, dupa o analiza atenta a aplicatiilor, am decis sa aleg 4 oameni in loc de unul. In acest moment, echipa de interni lucreaza la 4 proiecte despre care sper sa auziti in curand.

Am ales un proces de invatare bazat pe experienta efectiva, observatie proprie si rezolvarea unor provocari intampinate. Castigul lor va fi mult mai mare decat cel oferit de sesiuni de teorie si studii de caz mai vechi. Vor ramane la sfarsit cu proiecte semnate de fiecare, cu o experienta care le va imbogati CV-ul, accesul la o serie de evenimente Evensys si recomandarea mea pentru orice job nou aparut in social media la noi. (foto)

2 comentarii

  1. si cine sunt persoanele?

  2. de ce? says:

    name dropping. we want name dropping

Comentează