MANAFU*

Abonamente Evensys

Experienta mea cu Windows Phone 7

Dupa cateva zile cu LG Optimus 7, dar mai ales cu Windows Phone 7, cred ca Microsoft a facut o miscare foarte buna cu noul sau sistem de operare pentru telefoanele mobile. Vine pe de o parte cu o noua viziune pentru folosirea unei interfete mobile si ofera, pe de alta parte, o experienta inedita celor pasionati de “comunicare integrata” (mail, social networks, web etc).

Am scris deja ce apreciez la Windows Phone 7 si imi mentin parerea ca Live Tiles si People Hub sunt doua lucruri pe care le doresc si pe alte sisteme de operare. La un moment dat, vad o reinventarea totala a notiunii de interfata mobila, iar atunci imi voi aminti ca totul a inceput cu Windows Phone 7.

Microsoft are nevoie acum de un marketing destept. Mie imi place reclama creata de Crispin, Porter + Bogusky. Are nevoie de o distributie puternica la cat mai multi “constructori” de mobile. Din ce am vazut, au facut mai multe intelegeri strategice. Si nu in ultimul rand si ceea ce conteaza pentru mine, ar trebui sa isi gaseasca gazde cat mai frumoase (a se citi terminale atractive).

Pe cei pasionati de recenzii amanuntite ii directionez catre Gadgeteer, Mobbi.ro si Blogul Chip. Altfel, mergeti intr-un magazin Vodafone si petreceti putin timp cu un LG Optimus 7. O sa va placa!

3 comentarii

  1. SilviuP says:

    Multumim de pareri, Cristi. Si eu cred ca e o abordare buna a celor de la Microsoft sa vin cu ceva nou; orice ar fi pornit de la WM 6.5 ar fi fost sortit esecului.

  2. eu zic ca incepe sa il haleasca pe iPhone zdravan la inceputul anului viitor, daca la sfarsitul lui 2011 Apple nu scoate un nou concept de avionoPhone se scufunda in anonimat.. deja am 2 prieteni care nu il mai folosesc ca este prea “fitza” eu il tin in geanta si il folosesc doar la net.. la vorbit folosesc Ericsson T28… beat this!

  3. Pato Basil says:

    cat costa o piesa din aia?

Comentează