MANAFU*

Abonamente Evensys

Gadget-uri noi in colectia personala

Colectia mea de gadget-uri a primit intariri importante recent. Incep cu iPad-ul primit cadou acum trei saptamani, pe care inca nu il folosesc la maximum sau asa cum ar trebui. Poate reusesc in vacanta de iarna. Adaug o pereche de boxe Lacie pentru MacBook, care arata foarte funky. Nu as lasa deoparte incarcatorul de masina pentru iPhone, iPod si iPad, de la Griffin.

La final, dar nu in ultimul rand, bifez un gadget pe care il aveam in wishlist: Kindle Graphite. A fost un cadou neasteptat din partea unui om din online pe care il apreciez foarte mult, dar mai presus, cred ca a venit din partea unui prieten. Imi place foarte mult si cred ca va completa frumos experienta mobila oferita de iPad. Timp sa am acum!

5 comentarii

  1. Alex says:

    Te invidiez pentru Kindle. Mi-l tot promovez in minte de ceva vreme. Imi faci si mie cunostinta cu prietenul tau din online? 🙂

  2. Petru says:

    Daca iti place sa citesti, prevad ca iPad-ul o sa prinda praf si Kindle-ul o sa ramana fara vopseua de pe butoane. Kindle-ul meu a ramas fara vopseaua de pe T si Y din cauza capsei de la buzunarul interior al gecii. 😀

  3. Pato Basil says:

    se pare ca esti foarte apreciat daca primesti cadouri unu si unu mie nici parintii:)) nu-mi dau chiar daca ma apreciaza

  4. Stan Luminita says:

    Buna Petru,

    Ca un mai experimntat utilizator al KINDLE-ului,da-mi te rog un sfat.
    De pe ce site-uri descarci carti in limba romana si cum faci asta?
    Si inca ceva…cand cumperi carti de pe AMAZON,cumperi mai multe o data pentru a avea un singur comision de transfer al banilor?

    Multumesc,
    Luminita

  5. Petru says:

    Sincer sa fiu, nu tin minte sa fie vreun comision de transfer la Amazon. Pretul afisat era pretul debitat de pe card.

    Cat despre carti in limba Romana, nu stiu nici o editura care sa furnizeze carti pentru Kindle.

    Calibre este un soft capabil sa faca tot felul de conversii din TXT, RTF sau PDF in formatul pentru Kindle. Rezultatele sunt sub-optime dar utilizabile (paginatia e mai aiurea dar atat timp cat e doar text, nu-i bai).

    Ilegal, poti gasi tone de carti electronice in Romana pe diversele site-uri de torente. 🙂

Comentează