MANAFU*

Abonamente Evensys

Lectia de economii personale

Sunt acum intr-o febra de “restructurare personala” dupa doi ani de lupta impotriva crizei si crizelor. Sunt in momentul in care cantaresc ce fac si ce as mai putea face si imi construiesc un plan personal pentru 2011, cel putin. Continuarea campaniei “Scoala de Bani” a venit la “marele fix”, cum se spune. Incerc sa imi fac o strategie financiara personala cat mai buna. Iar tinta principala este aceea de a incepe sa economisesc.

Scriu acest post cu putin timp inainte de a incepe lectia despre economii pe site-ul Scoala de Bani. Eu voi fi acolo si va invit si pe voi!

1 comentariu

  1. skybax says:

    Toate chestia asta e foarte buna dar… DAR nu inteleg de ce nimeni nu s-a gandit la http://www.scoaladebani.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=275&Itemid=69 adica categoria PROGRAM sa schimbe ce apare pe acolo. Am stat culcata pe o ureche ca sunt doar 2 probe ca sa ma trezesc ca am sarit de a 3 a si la a 4 a am avut doar 2 ore sa rezolva ca am intrat asa de idee sa vad ce mai e si acum vad ca a existat si a 5 a. sa urlu sau sa urlu?

Comentează