MANAFU*

Abonamente Evensys

Nu mi-am luat “mobila”, dar mi-am pus “acoperis” la iPad (part 1)

iPad-ul meu sta mai mult degeaba. Nu am apucat un moment, in cele zile de cand convietuim impreuna, sa ne cunoastem si sa ne imprietenim, cum s-ar spune. Am primit mai multe sugestii pentru aplicatii must-have, insa nici pentru asta nu am avut timp. In schimb, m-am ingrijit sa il protejez. Imi place sa imi tin gadget-urile cat mai putin marcate de zgarieturi sau alte semne de “buna purtare”.

Si cum sunt greu de multumit, am luat de la HusePiele.ro nu una, ci cinci huse pentru a decide ce imi place si ce se potriveste cu stilul meu de viata, dar mai ales cu ochiul meu carcotas. O sa va spun in cateva posturi ce am testat. Am inceput cu doua produse din gama Piel Frama (Spania), realizate din piele si prelucrate manual.

Magnetic Closure – O husa eleganta, bine lucrata, ce iti confera senzatia de protectie deplina a tabletei. Propune un sistem de prindere tip “rama” pentru iPad, lansand vizibile doar ecranul si butonul de comanda. Are sistem de inchidere magnetic.

Unipur – Un produs foarte nou. Inca nu este pe site. O husa eleganta gen “plic” destinata, cred, mai degraba femeilor. Cel putin asa mi-a inspirat mie versiunea de culoare alba. In plus, o vad ca o protectie buna pentru cei (cele) care folosesc genti de dimensiuni reduse.

Comentează