MANAFU*

Abonamente Evensys

Scoateti ideile de la sertar!

Sunt doua motive pentru care oamenii nu vor sa isi impartaseasca ideile: se tem sa nu ramana fara ele, pentru ca altii sunt mai rapizi decat ei, si isi spun ca nu au timp sau resurse sa le dezvolte. Ei bine, inca de anul trecut Launch48 isi propune sa elimine aceste temeri.

Ce este Launch48?
Pentru cei care inca nu stiu, Launch48 este un eveniment in care cateva idei sunt transformate in produse functionale (prototipuri) in 48 de ore. In acest timp, pe langa partea de dezvoltare si design, sunt rezolvate probleme de business si marketing. Astfel la finalul celor doua zile, prototipul e gata chiar pentru a obtine o finantare, iar toti oamenii din echipa vor fi invatat ce insemana sa construiesti in start-up.

Ce se intampla cu ideea ta?
Launch48 debuteaza cu o prezentare a ideilor intr-o sesiune ce se desfasoara pe 6 decembrie la Bucharest Hubb. Acolo participantii voteaza ideile care vor fi dezvoltate. Apoi se formeaza echipele care vor lucra in cele doua zile si se trece la treaba. Exista o serie de mentori care vor oferi sfaturi si idei si intalniri cu un board care se asigura ca ideea va avea finalitate.

Pe 8 decembrie, echipele isi prezinta prototipurile in fata audientei de la NetCamp. Din acest moment, oamenii implicati in proiecte decid ce vor face mai departe.

Participarea este gratuita si ofera acces si la NetCamp.

Apropo, poti participa intr-o echipa chiar daca ideea ta nu a fost aleasa. Experienta celor 48 de ore este aceeasi. Nu uita insa ca trebuie sa te inscrii aici.

Daca nu sunteti convinsi de acest pitch pentru a participa la Launch48, va recomand sa cititi postul lui Andrei Rosca, Ideea ta valoreaza zero, si sa ascultati cativa mentori vorbind din experienta de anul trecut pe blogul “Antreprenori Online“. (foto)

Comentează