MANAFU*

Abonamente Evensys

The Social Media Browser


Se vorbeste acum despre RockMelt, browser-ul ce pune accent pe social media. Filmul de mai sus explica un pic ideea. Eu cred ca deja am un social media browser, FireFox cu tot felul de add-on-uri.

14 comentarii

  1. Acum batalia se duce pe timpul userului.

    Mai degraba noul Seesmic e “the” social media browser, astept cu interes niste statistici din partea lor. Pe de alta parte zic ca trebuie sa ai prea mult timp liber pentru a tine pasul cu tot contentul din social media. Nu ma astept la o adoptie ridicata.

  2. Haotik says:

    Auzi ma intreb dac tipul ast dupa ce a butonat pe acolo mai stie care era pagina care a vizitat-o prima oara si daca mai si munceste sau doar sta conectat cu prietenii?

    Cu atatea butoane, baloane, pop-upuri din informatie mai poti sa citesti un articol concentrat fara sa iti fure atentia restul de nebunii care iti sar prin fata.

  3. Alex Cirstea says:

    Sa incep sa folosesc un d-asta ar insemna sa renunt 100% la viata offline. Ma lipsesc :))

  4. Alinna says:

    Eu de vreo 2 ani folosesc Flock. Se gaseste si in varianta Firefox based si mai nou Chrome. In dreapta are un sidebar unde apar update-urile de pe ce retele vrei si tot de acolo poti da reply, comment, like, wall etc. fara a mai fi nevoie sa deschizi atatea ferestre. + buton de share page micut. Address bar e si pt search.

  5. Radu Panciuc says:

    Asa la prima impresie pare interesant. Ramane de facut un test drive si de vazut cum se misca si cum ne adaptam la aceasta noua metoda de navigare si socializare online. Poate configurat corect ne va imbunatati experienta online Probabil ca va fi vazut ca un browser cool mai mult printre tineri si mai putin printre antreprenori 🙂

  6. Daniel says:

    In Rockmelt nu vad decat o copie a Flock, un browser ce se zbate de cativa ani sa castige un numar mai mare de utilizatori. De exemplu, pe W3 Schools, browsere-le care nu depasesc 0,5% din totalul de utilizatori de web nu sunt afisate (http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp) in cadrul statisticilor. Numarul de utilizatori ai browserului Flock este foarte scazut, nici macar nu trece acel prag de 0,5%. S-ar putea sa existe un boom la inceput, Rockmelt sa fie folosit de un numar mare de persoane curioase, dar in maxim 2-3 luni dupa primul contact, utilizatorii il vor lasa balta datorita numarului mare de “bells and whistles” care distrag atentia.

  7. Costin says:

    Pare interesant si in timp va fi imbunatatit. Te rog, ne poti impartasi ce fel de add-on-uri folosesti pentru Firefox?

  8. Bogdan says:

    Imi pare un Chrome pe steroizi 🙂

  9. Masspourtous says:

    Exact! Flock e de ani buni “social media browser” si chiar isi face bine treaba. Totusi, usor dubioasa ultima versiune aparuta recent…

  10. Masspourtous says:

    Pacat ca versiunea mai noua, bazata pe Chrome, nu mai permite instalarea cu forta de add-on-uri Firefox, ceea ce era chiar util in versiunile anterioare.

  11. Titus says:

    L-am testat un pic azi. Social Chrome(se integreaza cu Facebook si Twitter). Ramane sa mai explorez. S-ar putea sa fie prea mult buzz pentru nimic

  12. andrei.moonm says:

    Inca unul care nu s-a prins de faptul ca domnul browser Chrome e cel mai tare. RockMelt-ul e doar o copiuta de proasta calitate care o sa aiba acelasi succes ca internet explorer 9 daca nu ar fi inclus in windows.

  13. […] trecut pe la Manafu pentru a vedea cam cum stau lucrurile cu noul “social media browser”, RockMelt. Mă […]

Comentează