MANAFU*

Abonamente Evensys

Trei evenimente, o singura zi!


Am facut eu un maraton de evenimente intr-o saptamana, insa la Cluj, saptamana viitoare aceasta (Am sperat si eu ca ma odihnesc mai mult!), incerc sa fiu prezent la trei evenimente intr-o singura zi, pe 16 decembrie, dupa cum urmeaza:

Social Media Summit – Conferinta despre social media organizata de revista Biz si sustinuta de BCR, Ursus si Banca Transilvania. Voi modera cea de-a doua sesiune a evenimentului, pe care o voi deschide cu o scurta prezentare. Din ce am inteles de la echipa Biz, toate locurile au fost ocupate. Face cineva live streaming?

TVdece MeetUp – Echipa TVdece.ro a dat curs unei invitatii deschise, pe care am lansat-o pe blog recent, si a pus la cate un meetup (informal, cum altfel) la BT Cafe.

WWW Party SMS Edition – Neobositul Andrei Crivat dedica la final de zi o petrecere clujenilor si invitatilor Social Media Summit in Gambrinus Pub. Sponsorul oficial este eBucataria, iar parteneri sunt Polus Center Cluj, Restaurant City Fusion, Porsche Timisoara și Vitrina. Andrei promite o seara memorabila. Sa vedem, zic.

Inchei… de fapt vroiam sa spun ca am deschis acest post cu un clip frumos vazut la Crivat astazi dimineata.

1 comentariu

  1. ArTiStul says:

    Voi participa la toate trei evenimentele.

Comentează