MANAFU*

Abonamente Evensys

Cine voi fi eu in 2011

De ceva vreme, la fiecare inceput de an scriu despre cateva lucruri. O sa vedeti saptamana viitoare. Inspirat de un post al lui Chris Brogan, mi-am propus sa mai incep o traditie, de data aceasta pentru 1 ianuarie, in fiecare an de acum inainte. Va fi un post despre cine sunt eu. Evident, se va centra pe ceea ce fac, insa cine stie ce va mai aparea in viitor. Postul completeaza seria rezolutiilor mele anuale de pe 4 ianuarie.

ORGANIZATORUL DE EVENIMENTE
In 2011, Evensys va intra in cel de-al cincilea an de existenta. Pfiu, ce repede au trecut anii! Mie inca mi se pare aproape ziua in care am parasit un loc caldut si un salariu foarte bun pentru a merge pe cont propriu. Si in 2011 unii ma vor sti drept “Manafu-care-face-evenimente”. Am deschis multe nise in evenimente, acum vreau sa le cresc.

TRAINERUL
Nu mi-au placut niciodata training-urile, nu m-am simtit atras de ele si am crezut mereu ca nu am nevoie de nimic. Pana in ziua in care am inceput sa vorbesc oamenilor si am facut primul meu training. Cel de trainer. Acum sunt pornit sa invat cat mai multe lucruri si sa ii invat pe altii ce stiu si ce am facut eu in ultimii cinci ani: sa foloseasca social media.

CONSULTANTUL
Am avut ocazia sa lucrez pe mai multe proiecte de social media cu companii si agentii. Si m-am bucurat ca acest business de consultanta in social media a fost in crestere in acesti ani de criza, dar mai ales pentru ca am reusit sa capat o experienta care sa completeze cunostintele acumulate autodidact in domeniu, in ultimii 5 ani. Sunt acum pe cale sa imi reinventez job-ul de consultant. Voi reveni cu detalii.

BLOGGER-UL
Am fost legat foarte mult in ultimii cinci ani de acest blog. Pentru unii sunt “celebrul blogger”, “blogger-ul Manafu”, “unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri”. Au fost momente in care as fi vrut sa fiu recunoscut pentru alte lucruri, dupa cum au fost momente in care m-am bucurat mult de acest statut. Voi continua sa pastrez acest blog ca si pana acum, chiar cu un interes mai mare, insa probabil voi fi mai putin blogger in 2011.

Pentru toate aceste “fiinte” din mine am facut un plan sau ma rog, am in plan sa fac un plan. Vreau sa incerc si aceasta abordare. Cea cu planul. Sa vad cum vine dupa atatia ani in care am mers si am facut totul pe-repede-inainte. Daca ar fi sa alegeti trei cuvinte pentru a ma descrie, care ar fi acelea? Va invit pe ThreeWords.me pentru raspunsuri.

4 comentarii

  1. karmapolice says:

    Amen to that! un an nou minunat!

  2. Daniel says:

    Felicitari pentru acesti 5 ani si mult succes si de acum inainte Cristi!

  3. sa spermam ca va fi din ce in ce mai bine 😀
    app, prima data am citit ‘cum s-au dus banii’ :))

  4. Haotik says:

    Felicitati si la mai mare. Doar mai mare nu mai multe conferite, ca zilele mele de concediu sunt si asa bine numarate 🙂

Comentează