MANAFU*

Abonamente Evensys

In curand vom avea Gadgeteer Awards

In urma cu un an si jumatate anuntam Gadgeteer, un program de teste in care opt pasionati de tehnologie aveau acces la cele mai noi gadget-uri de pe piata. Am avut ocazia sa vedem in acest timp in premiera mute telefoane de pe piata locala si am avut parte chiar de lansari dedicate Gadgeteer. Acum sunt 12 persoane implicate in proiect si este posibil ca in viitorul apropiat numarul lor sa creasca.

In mai putin de o saptamana, echipa Gadgeteer si Vodafone, sustinatorul proiectului, vor da startul primei editii a Gadgeteer Awards, o initiativa menita sa salute cele mai importante lansari de gadget-uri ale anului trecut. La aceasta prima incercare, vom cauta “smartphone-ul anului”. Si vom avea doua topuri: unul al echipei Gadgeteer si unul al publicului, care promite si cateva premii interesante. Votarea se va desfasura pe Facebook, in cadrul unei aplicatii speciale.

Daca esti pasionat de gadget-uri, in general, si mai ales de smartphones, te invit sa fii aproape de cei 12 gadgeteers sau sa urmaresti site-ul programului ori pagina de Facebook a Vodafone.

1 comentariu

  1. andrei says:

    Am intrat si am votat, sper doar ca lumea sa fie corecta si sa voteze cum trebuie, multi zic ca ce au ei e clar cel mai bun. Sper sa fie un top corect.

Comentează